«Ερυθρόλευκοι» και «ερυθρόλευκες» σε θέσεις μάχης!

Με Αετούς Βέροιας οι Άνδρες του Ολυμπιακού Βόλου-Θέλουν άνοδο στην Α2 οι Γυναίκες

Μπορεί η περσινή χρονιά να συνοδεύτηκε από υποβιβασμό, ωστόσο η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου θέλει και φέτος να δείχνει ότι παλεύει σε κάθε παιχνίδι, τη στιγμή που τα κορίτσια πετυχαίνουν συνεχώς διακρίσεις και φέτος θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή της ΕΣΚΑΘ και την επιστροφή στην Α2 Εθνική.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

«Ερυθρόλευκοι» και «ερυθρόλευκες» λοιπόν βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του ΕΑΚ, όπου πριν από την προπόνηση των Ανδρών, τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός, με τη θέληση για δυνατές… μάχες να είναι δεδομένη.

«Έχουμε ίσως τον πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει μία προαγωνιστική περίοδο με πολλά προβλήματα. Άργησε να μαζευτεί το ρόστερ, και εγώ θα ήθελα κάποιες ακόμη προσθήκες. Θα παλέψουμε με τα παιδιά που έχουμε και δουλέψαμε εδώ και έναν μήνα καλά. Στα φιλικά πήγαμε σχετικά καλά. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η πρώτη αγωνιστική πάντα δύσκολη. Γενικότερα, στόχος είναι η παραμονή. Επενδύουμε στα νέα αυτά παιδιά και πιστεύω ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Για επιπλέον προσθήκες, από τη διοίκηση εξαρτάται» ήταν το σχόλιο του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Κοσμάτου.

Από πλευράς διοίκησης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ήταν πιο αποκαλυπτικός, αναφέροντας ότι υπάρχουν συζητήσεις με πλέι μέικερ. «Στόχος είναι η παραμονή και πιστεύω να έχουμε μία αξιοπρεπή ομάδα, με τον κόσμο να την αγκαλιάζει. Είναι νέα παιδιά και καλύτερα, παρά να έχουμε μία ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό χωρίς να έχουμε δυνατότητες και στο τέλος ξέρετε που καταλήγουμε, να εγκαταλείπουμε και να διαλυόμαστε και να έχουμε άλλα θέματα για τον σύλλογο» σημείωσε, ενώ τόνισε ότι οι Γυναίκες από την άλλη έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, εξαίροντας τη συμβολή της ΔΕ και του κου Καραστάθη στην όλη προσπάθεια.

Θέλουν άνοδο!

Από την άλλη, τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου έχουν να καμαρώνουν ότι και στην τελική φάση του W Rising Stars βρίσκονται, και έχουν ένα δυνατό και γεμάτο ταλέντο ρόστερ, για να διεκδικήσουν την επιστροφή στην Α2 Εθνική.

Από πλευράς προπονητικού επιτελείου, ο Κώστα Δέρβος τόνισε ότι η ομάδα έχει γεμίσει ταλέντο, και θέλει το καλύτερο δυνατό και στις Νεάνιδες και στις Κορασίδες, χαρακτηρίζοντας ως πιο μακρινό στόχο και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Κώστας Δέρβος, Βασιλική Σιουμουρέκη, Βάλια Χούτα και Κατερίνα (Catball) Πολύζου, σκέφτονται άνοδο των Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου στην Α2 Εθνική!

Από τις παίκτριες, η Βασιλική Σιουμουρέκη σημείωσε ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί, η χημεία είναι πολύ καλή μεταξύ των μελών της και στόχος είναι η καλύτερη δυνατή πορεία σε όλα τα πρωταθλήματα, χωρίς τραυματισμούς.

Η Κατερίνα Πολύζου συμπλήρωσε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί και ότι με συνεργασία και ομαδικότητα θα μπορέσουν να τους πετύχουν, έχοντας οι παίκτριες και σχέσεις εκτός γηπέδου.

Τέλος, η Βάλια Χούτα ευχήθηκε να έχει η ομάδα μία δημιουργική χρονιά, τη στιγμή που αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα, και σημείωσε ότι η δουλειά με ενότητα μπορεί να φέρει την επίτευξη των στόχων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.