Ετοιμάζεται για την κλήρωση των πρωταθλημάτων η ΕΠΣΘ

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ

Εδώ και μέρες έχει οριστικοποιηθεί ότι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προγράμματα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ αλλά και για το κύπελλο, με λεπτομέρειες ν’ απομένουν από εκεί και πέρα για τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, η κλήρωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο PARK, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 19:00. Έτσι, οι ομάδες που θα συμμετέχουν σε Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΣΘ αλλά και στο κύπελλο της Ένωσης θα μάθουν τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους. Υπενθυμίζεται ότι ημερολογιακά αρχίζει πρώτο το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, και συγκεκριμένα το σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, 14 ομάδες θα συμμετέχουν σε κάθε κατηγορία, καθώς στη Γ’ ΕΠΣΘ προστέθηκε η β’ ομάδα της Νίκης Βόλου, ωστόσο για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με τον σύλλογο αυτόν καθ’ αυτόν, αναμένεται να μην συμμετέχει ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου. Βέβαια, οι άνθρωποι της ΕΠΣΘ περιμένουν να δουν αν θα εμφανιστεί κάποιος άλλος σύλλογος που μπορεί να θέλει να δηλώσει συμμετοχή ομάδας β’ στη Γ’ ΕΠΣΘ, κάτι που θ’ αλλάξει πάλι τα δεδομένα! Ήδη, μαζί με τη Νίκη Βόλου, ομάδες β’ των ΑΟ Σκιάθου, Τοξότη Βόλου, και Θησέα Αγριάς θα πάρουν μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ ο Μαγνησιακός ενεργοποίησε τον Νέο Μαγνησιακό που θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με δική του νομική υπόσταση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.