Ετοιμάζεται και περιμένει διευκρινίσεις η Νίκη Βόλου

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν και μετά από την εφαρμογή του δεύτερου lockdown και η Νίκη Βόλου αναγκάστηκε να διακόψει τις προπονήσεις της, οπότε οι «κυανόλευκοι» καλούνται να κάνουν πλέον ένα νέο ξεκίνημα, ενόψει και της διαφαινόμενης έναρξης του πρωταθλήματος στα τέλη Μαρτίου.

Έχουν περάσει πολλές περισσότερες εβδομάδες βέβαια και από τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος, τον Μάρτιο του 2020, οπότε γίνεται κατανοητό ότι οι «κυανόλευκοι» αδημονούν για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, για να διεκδικήσουν αποτελεσματικά την επίτευξη των στόχων που προκύπτουν, με βάση βέβαια και την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν και τα στελέχη της ΠΑΕ, ήδη από το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες στο σύνολό τους βρίσκονται στον Βόλο, για να γίνουν και τα απαραίτητα μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό. Αλλά το ερώτημα που συνεχίζει να θέτει η διοίκηση είναι το αν θα υπάρξει νέα τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, καθώς το τοπίο με την αναδιάρθρωση παραμένει θολό και κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύσει για άνοδο στη Super League 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Βέβαια, αν συνυπολογίσει κανείς και τις τοποθετήσεις των μελών της διοίκησης δεν αποκλείονται και μεταγραφικές προσθήκες, αρκεί να ξέρουν τι θα ισχύσει!

Στήριξη στα παιδιά με νεοπλασίες

Αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου ήταν η χθεσινή ημέρα, και η Νίκη Βόλου έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης της προσπάθειας.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου συμπαραστέκεται στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής και στις οικογένειές τους.Για τα όμορφα παιδικά χαμόγελα των μικρών σούπερ ηρώων της καθημερινότητας…» αναφέρεται στο μήνυμα των  «κυανόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.