Έτοιμος για το επόμενο ο Ολυμπιακός Βόλου

Θέλει το καλύτερο στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας

Η επικράτηση με ευρεία διαφορά στο σκορ επί των Τιτάνων Παλαμά έδωσε αρκετή ώθηση στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που θέλει να συνεχίσει στο μονοπάτι των καλών εμφανίσεων και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα την Κυριακή απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής μπάσκετ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ν’ αντιτάξουν απέναντι στο πλεονέκτημα της έδρας των «κιτρινόμαυρων» την καλή ψυχολογία που προέκυψε τόσο από τη νίκη επί των Τιτάνων όσο και από την καλή εμφάνιση απέναντι στη  Δόξα Λευκάδας, παρά την ήττα.

Ωστόσο για μία ακόμη φορά οι απουσίες είναι δεδομένες, με τους τραυματίες Τσιακλάγκανο και Αγγελόπουλο να έχουν τεθεί εκτός μάχης για φέτος, ενώ και ο Χανέλι δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί, αφού ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα. Ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τη διεκδίκηση της νίκης.

Οικονόμου: «Θέλουμε την έδρα μας αήττητη»

Δηλώσεις για το παιχνίδι από πλευράς Αναγέννησης Καρδίτσας έκανε ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» Νίκος Οικονόμου, που σημείωσε ότι η ομάδα του θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της.

«Μιλάμε για δυο ιστορικές ομάδες που θα παλέψουν για τη νίκη καθώς ο στόχος είναι κοινός, η παραμονή στην κατηγορία. Εμείς, με τη βοήθεια του κόσμου θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας αήττητη. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι γι’ αυτό όλο το μπασκετικό κοινό της Καρδίτσας το θέλουμε δίπλα μας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, συνολικά για το πρωτάθλημα σημείωσε: «Στον όμιλο μας αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες, οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο μήκος κύματος και δυναμικής. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζουν οι έδρες οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν εκπλήξεις. Η δική μας ομάδα πλαισιώθηκε για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από τη στιγμή που αποδεχτήκαμε την πρόταση για τη συμμετοχή στη Β´ εθνική, είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες με τη βοήθεια του κόσμου θα κάνουν τα πάντα για υλοποιηθούν οι στόχοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.