Εξετάζει παίκτες για το ρόστερ ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι επαφές συνεχίζονται

Συνεχές είναι το ενδιαφέρον της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου για παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, και όχι μόνο, προκειμένου να στελεχωθεί Το δυναμικό των ερυθρόλευκων εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των ομάδων εξάλλου να έχουν ολοκληρωθεί και να απομένει μόνο η διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2 (όπου και εκεί έχουν κριθεί σχεδόν όλα), ήδη φαίνεται ότι έχουν γίνει κρούσεις και σε άλλους παίκτες που μέχρι πρότινος είχαν να δώσουν παιχνίδια με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται παίκτες για παράδειγμα και από τον Μαγνησιακό και από την ΑΕ Κιλελέρ του γειτονικού νομού Λάρισας ομάδες που συμμετείχαν πρόσφατο στα μπαράζ ανόδου από τις τοπικές κατηγορίες στη Γ’ Εθνική.

Καθώς πολλοί από τους μεταγραφικούς στόχους μένουν ελεύθεροι και τυπικά από την 1η Ιουλίου και μετά από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκαν την τελευταία αγωνιστική περίοδο, τότε ίσως θα πρέπει να περιμένουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις παικτών οι οποίοι θα ενταχθούν για τη νέα χρονιά στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, πέρα από τις όποιες διαρροές γίνονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης, ο οποίος μένει και τυπικά ελεύθερος από τον Αχιλλέα Φαρσάλων την 1η Ιουλίου και από εκεί και πέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.