Εξι παιδιά πολύτεκνης οικογένειας όλα αθλητές της Νίκης!

Η οικογένεια του Δημήτρη Αναστασόπουλου και της Αποστολίας Κυρτσάκη έτοιμη για το … βιβλίο Γκίνες

Θα μπορούσε να είναι ρεκόρ και για το βιβλίο Γκίνες ίσως, αλλά, όπως και να ‘χει, το γεγονός ότι τα έξι παιδιά της οικογένειας Αναστασόπουλου είναι όλα αθλητές της Νίκης, οι τέσσερις γιοι ποδοσφαιριστές και τα δύο κορίτσια στο βόλεϊ και στον στίβο, είναι από μόνο του κάτι το πολύ ξεχωριστό και άξιο αναφοράς.

Ο στρατιωτικός Δημήτρης Αναστασόπουλος, που είναι από την Καλαμάτα, έχει πάρει μετάθεση στον Βόλο από το 2020, ενώ είναι παντρεμένος με τη Βολιώτισσα Αποστολία Κυρτσάκη. Μάλιστα στα εφηβικά της χρόνια υπήρξε κι αυτή μέλος της ομάδας βόλεϊ της Νίκης, ενώ είναι κι αυτή στρατιωτικός, συνεχίζοντας και τώρα τον αθλητισμό, καθώς είναι δρομέας του ΣΔΥΒ.

Μένοντας στη Νέα Ιωνία και γνωρίζοντας επίσης πόσο ιστορικός και μεγάλος σύλλογος είναι η Νίκη οι δύο γονείς αποφάσισαν να εγγράψουν τα παιδιά τους, που ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, σε τμήματα της Νίκης.

Ο Άγγελος Αναστασόπουλος είναι στην Κ11 της ποδοσφαιρικής Νίκης, ο Αναστάσης Αναστασόπουλος με τον δίδυμο αδερφό του Κωνσταντίνο είναι στην Κ13 και ο μεγαλύτερος όλων Νίκος, που είναι 16 ετών, αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου Β’, η οποία παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ και μάλιστα στο τελευταίο ματς με τα Άνω Λεχώνια πέτυχε δύο γκολ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της οικογένειας είναι δεμένοι με τη Νίκη και παρακολουθούν και τα ματς της μεγάλης ομάδας ως φίλαθλοι μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος, όπως είναι φυσικό, δεν χάνει αγώνα των γιων του και είναι σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται.

Η 15χρονη Πετρούλα ακόμη έχει δελτίο στις υποδομές βόλεϊ της Νίκης, ενώ η μικρότερη όλων, η Αγάπη, που είναι 7 ετών, είναι στον στίβο της Νίκης.

Σε μία τόσο αθλητική οικογένεια, φυσικά ο πατέρας Δημήτρης Αναστασόπουλος δεν θα μπορούσε να μην έχει ασχοληθεί και ο ίδιος με τον αθλητισμό, αφού έχει παίξει μπάσκετ και μάλιστα αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στα Ανω Λεχώνια, που έπαιζαν στη Β’ ΕΣΚΑΘ.

Χρήστος Θανασούλης

Ο  Άγγελος Αναστασόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος

Ο Αναστάσης Αναστασόπουλος

Ο Νίκος Αναστασόπουλος με τον πατέρα του Δημήτρη

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές γιους του

Η Αποστολία Κυρτσάκη με τις δύο κόρες της, Πετρούλα κι Αγάπη

Ταλέντο στον στίβο η Αγάπη Αναστασοπούλου

 

Ο Νίκος Αναστασόπουλος εν δράσει με τη φανέλα της Νίκης

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος με τη φανέλα των Λεχωνίων

Σε αγώνες δρόμου παίρνει μέρος η Αποστολία Κυρτσάκη

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.