Εξώδικο της Νίκης στην ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική-Δεν συναινεί ο Ολυμπιακός Βόλου!

Αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για το πρόγραμμα της Γ’΄Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο τόσο η Νίκη Βόλου όσο και άλλες ΠΑΕ «φωνάζουν» και ήδη ακολουθούν τη νομική οδό, με φόντο την ακύρωση της αναδιάρθρωσης από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ήδη η «κυανόλευκη» ΠΑΕ φέρεται να έχει στείλει εξώδικο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητά να αναβληθεί η αυριανή κλήρωση, με το αιτιολογικό ότι τέσσερις ομάδες θα πρέπει να υποβιβαστούν από τη Football League και άλλες τέσσερις να μην ανέβουν από τη Γ’ Εθνική, οπότε και θα πρέπει και οι οκτώ σύλλογοι θα πρέπει να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό για την τέταρτη τη τάξει κατηγορία!

Ωστόσο ενώ το έγγραφο που διέρρευσε σε ηλεκτρονικές σελίδες αναφέρει ότι το εξώδικο ουσιαστικά προσυπογράφουν και οι ΠΑΕ Καβάλα, Βέροια, ΟΦ Ιεράπετρας, Ολυμπιακός Βόλου και Διαγόρας Ρόφου, με την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου να εκδίδει ανακοίνωση και να τονίζει ότι δεν προσυπογράφει!

« Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 διευκρινίζει πως δεν συναινεί στην εξώδικη δήλωση/όχληση προς την ΕΠΟ με την οποία και ζητά την αναβολή της προγραμματισμένης για 8 Σεπτεμβρίου 2020 κλήρωση της Γ’ Εθνικής καθώς και στην επιστολή προς την Football League για άμεση σύγκληση έκτακτης συνέλευσης. Τα προαναφερθέντα έγγραφα έχουν σταλεί από τη Νίκη Βόλου στις ΠΑΕ Καβάλα, Βέροια, ΟΦΙ, Ολυμπιακό Βόλου και Διαγόρα Ρόδου και ξεκαθαρίζουμε ρητά για ακόμα μία φορά, με απόλυτο σεβασμό προς όλους, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν προχώρησε και ούτε και θα προχωρήσει στην υπογραφή τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.