Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 4-0 επί του ΓΣ Αλμυρού

Με δύο τέρματα του Βλάχου, ένα του Γκαλίτσιου και ένα αυτογκόλ

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε εύκολο απόγευμα στο γήπεδο «Αθ. Ραγάζος», καθώς ο ΓΣ Αλμυρού δεν μπόρεσε να παρουσιάσει σημάδια αντίστασης και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 0-4, παίρνοντας στη 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ τη 17η φετινή τους νίκη.

Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε να προηγείται ήδη 0-3, με δύο τέρματα του Βλάχου (4′, 11′) και ένα του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου (44′), έχοντας βάλει από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση τριών ακόμη βαθμών. Ένα αυτογκόλ στο 78′ έκανε το 0-4, σκορ που ήταν και το τελικό.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Ξεκίνημα και φινάλε με γκολ

Ο Ολυμπιακός βόλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′ όταν μετά από λάθος του Ντόντα, ο Σέττος έγινε κάτοχος της μπάλας και με τακουνάκι βρήκε τον Βλάχο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1 απέναντι στον Κοντογεωργάκη.

Γρήγορα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους «ερυθρόλευκους», με τον Σκοπελίτη να εκτελεί το κόρνερ στο 11′, και τον Βλάχο να διπλασιάζει τα τέρματά του με κεφαλιά.

Στο 14′, ο Νούσιος έφτασε κοντά στο γκολ καθώς έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων επενέβη εγκαίρως για να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 24′ ήταν σειρά του Σέττου να δει τον Κοντογεωργάκη να σταματά την μπάλα σε σουτ που έκανε στην κίνηση.

Ο Καρατσόλης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Σέττου, στο 37′ με κεφάλια έχει την ευκαιρία να σκοράρει αλλά η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τελικά το 3-0 ήρθε στο 44′, όταν μετά από δύο συνεχόμενες προσπάθειες με σουτ σχεδόν πάνω στη γραμμή του Παπαϊωάννου μετά από εκτέλεση κόρνερ, και αποκρούσεις από αμυντικούς και τερματοφύλακα, ο Γκαλίτσιος έκανε με τη σειρά του το σουτ από απόσταση αναπνοής, για να χριστεί κι αυτός σκόρερ και να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου.

Μια ανάσα από το γκολ έφτασε στο 48′ και στο 49′ ο Βλάχος με την έναρξη του δεύτερου μέρους, αλλά στην πρώτη φάση έκανε μία ντρίπλα περισσότερη και έχασε τον έλεγχο της μπάλας, ενώ στη συνέχεια ο Κοντογεωργάκης έπεσε για να διώξει σε κόρνερ.

Στο 56′, ο Κακάμης έκανε τη σέντρα από αριστερά για να πιάσει τη γυριστή κεφαλιά ο Καρατσόλης και με την μπάλα να καταλήγει άουτ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να συνεχίζει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως δεν ερχόταν το γκολ. 

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε την πρώτη του τελική στο 75′(!), με τον Χατζηλιάδη να κάνει το σουτ από αριστερά, για να μπλοκάρει ο Σταυράκης. Γκολ ο ΓΣ Αλμυρού έβαλε τελικά στο 78′, αλλά ήταν αυτογκόλ, με τον Μπομπότη να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Κακάμη, για να γίνει έτσι το 0-4. Στο 81′ ακολούθησε και μία φάση με αρκετή τεχνική, αφού ο Κακάμης κινούμενος από δεξιά έκανε τη σέντρα, με τον Καρατσόλη να κάνει το… γυριστό τακουνάκι στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών του Κοντογεωργάκη.

Το να πει κανείς ότι είχε ενδιαφέρον το υπόλοιπο του αγώνα, μόνο δίκιο δεν θα έχει… Ο Ολυμπιακός Βόλου διατηρούσε την κατοχή, προσπαθώντας να βγάλει κάποιους αυτοματισμούς, ενώ από τους γηπεδούχους, ο Χατζηλιάδης προσπαθούσε να διατηρήσει ζωντάνια και κινητικότητα. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 0-4, με τις δύο ομάδες να κοιτούν τη συνέχεια.

ΓΣ Αλμυρού (Μπίλης): Κοντογεωργάκης, Σιούτης (60′ Ρίζος), Καραγεωργόπουλος (46′ Κατσαούνης), Ντόντα, Χατζηλιάδης, Κοφινάς, Μαυρογιάννης, Επίσκοπος (46′ Μπούσης), Μούζας (60′ Μπομπότης), Τσιάτσιος (76′ Αλιάι), Γεωργακόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Σκοπελίτης (46′ Οικονόμου), Παπακώστας, Γκαλίτσιος (66′ Καραστέργιος), Νούσιος, Κυρίτσης (46′ Ματτέα), Βλάχος (66′ Γιαρλέλης), Ζέρης, Σέττος (29’ λ.τ. Καρατσόλης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.