Ευθείες βολές Νταόπουλου κατά Τσιμπανάκου-«Στόχος η άνοδος για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Παρών στην πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας

Η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς, με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Γιάννη Νταόπουλο να είναι για πρώτη φορά παρών μπροστά στον κόσμο και να επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση Τσιμπανάκου για τον υποβιβασμό της ομάδας και για εγκατάλειψή της!

«Έχουμε καθορίσει τη συμμετοχή μου στον Ερασιτέχνη και οικονομικά και σε όλα τα επίπεδα» σημείωσε στις δηλώσεις του ο κ. Νταόπουλος, επισημαίνοντας ότι και ο ίδιος θα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα κινούμενος ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ όπου δραστηριοποιείται αγωνιστικά, αλλά και ότι θα υπάρχει και άτομο της εμπιστοσύνης του, που θα τον ενημερώνει για τα όσα γίνονται. Από εκεί και πέρα όμως, τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 2, τονίζοντας: «Θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε και θα είμαστε δίπλα. Πρέπει ν’ ανεβούμε στη Β’ Εθνική οπωσδήποτε. Το υλικό είναι πολύ καλό και θα πάρουμε 2-3 ποδοσφαιριστές ακόμη. Πρέπει ν’ ανεβούμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και στην προηγούμενη διοίκηση σημειώνοντας κατηγορηματικά: «Η προηγούμενη διοίκηση έκανε πολλά λάθη! Αυτή έριξε την ομάδα. Τη ρίξανε και φύγανε. Και στο τέλος έπρεπε εμείς να τα πάρουμε όλα επάνω μας. Δεν υπήρχε χειρότερο πράγμα. Ο κ. Τσιμπανάκος έκανε πολλά σφάλματα από ένα σημείο και μετά. Ουσιαστικά έπρεπε να φύγει και ο ίδιος το κατάλαβε αυτό. Ούτε καν περίμενε κανείς ότι θα έφτανε η ομάδα στον υποβιβασμό. Φέτος πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα συμβάλλουμε σε πολλά πράγματα. Για εμάς καλύτερα που έφυγε ο κ. Τσιμπανάκος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.