Φιλικό με Πιερικό ο Ολυμπιακός Βόλου, αποχώρησε ο Θεοδωρίδης

Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να αναζητήσει αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, και κινούμενος πάντα στη φιλοσοφία Θεοδοσιάδη συμφώνησε να δώσει αγώνα προετοιμασίας την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Η αναμέτρηση θ’ αρχίσει στις 16:00 και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει και πάλι την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα, ενόψει της έναρξης της Γ’ Εθνικής, απέναντι σε μία ομάδα που λογικά θ’ αντιμετωπίσει και σε επίσημα παιχνίδια, εφόσον γεωγραφικά θα τοποθετηθούν και οι δύο σύλλογοι στον ίδιο όμιλο.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κινούνται στο μεταγραφικό πεδίο, αφού συνεχίζουν ν’ αναζητούν επιθετικό, αφού ο νεαρός Θεοδωρίδης δεν θα παραμείνει τελικά στην ομάδα, έχοντας αποχωρήσει ήδη από την περασμένη Κυριακή. Αντίθετα, η διοίκηση είναι σε επαφές με παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει όπως θεωρεί η ίδια αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Αλλά και να μην φέρουν αποτέλεσμα οι συζητήσεις τότε η ομάδα θα πορευτεί ως έχει, όπως τονίζουν τα στελέχη της, υπογραμμίζοντας ότι θα γίνει κίνηση για την ουσία και όχι για τις εντυπώσεις.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.