Φουλάρει για Σέρρες η Νίκη Βόλου

Με φόντο την επιστροφή στη δράση

Εκλογές έχει αύριο η Λίγκα για την ανάδειξη νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου, και το ερώτημα είναι αν θα κυλήσουν όλα ομαλά, για να επιστρέψουν από εκεί και πέρα οι ομάδες στην αγωνιστική δράση, με τη 14η αγωνιστική να έρχεται στο προσκήνιο.

Μαρτσούκος και Ροκάκης είναι οι υποψήφιοι, και από εκεί και πέρα αναμένονται και τα αποτελέσματα των συζητήσεων που έγιναν για τα χρήματα που θα πάρουν οι ΠΑΕ από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος. Την ίδια στιγμή, σε αγωνιστικό επίπεδο η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για τον αγώνα της Δευτέρας (βάσει του ανακοινωθέντος προγράμματος) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν κάνει ουσιαστικά (όπως και όλες οι ομάδες) χειμερινή προετοιμασία, αφού το πρωτάθλημα έχει διακοπεί περισσότερο από ένα μήνα, και έδωσαν και φιλικά ακόμη για να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Οι «κυανόλευκοι» είναι σε καλή κατάσταση και μάλιστα την Τρίτη είχαν ρεπό, ενώ επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, προκειμένου η προετοιμασία για τον αγώνα στις Σέρρες να μπει στην τελική της ευθεία.

Ως γνωστόν, ο Μιράντα είναι η πιο βασική απώλεια για τους «κυανόλευκους», αφού ο παίκτης από την Ισημερινή Γουινέα είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τη Νίκη να επικρατεί τότε 1-0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.