Φρουσκλιάς: «Μη λέμε μεγάλες κουβέντες, αλλά γιατί όχι και Α2;»

Οι πρώτες δηλώσεις του Βολιώτη φόργουορντ, που επέστρεψε στη Νίκη Βόλου

Μία από τις δυνατές μεταγραφικές κινήσεις της Νίκης Βόλου φέτος ήταν και ο Μιχάλης Φρουσκλιάς. Ο 31χρονος Βολιώτης παίκτης επέστρεψε στους κυανόλευκους, από τους οποίους αναδείχθηκε, για να τους βοηθήσει στις θέσεις 3 και 4 στην πορεία τους στη Β’ Εθνική. Στις δηλώσεις που έκανε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας τόνισε ότι δε θέλει να λέει μεγάλα λόγια, αλλά δεν αποκλείει η Νίκη να διεκδικήσει και κάτι υψηλότερο τη νέα σεζόν. Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο Βόλος έχει καλούς μπασκετμπολίστες κι αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι είναι στη Νίκη.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Φρουσκλιάς μίλησε για:

Για την επιστροφή του στην ομάδα:

«Επιστρέφω φέτος στη Νίκη, την ομάδα που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Ελπίζω να μας πάνε όλα καλά. Είμαι με παλιούς φίλους, με παλιούς συμπαίκτες, έχουμε ξαναπαίξει μαζί, γνωριζόμαστε και από το σχολείο και πιο παλιά από τη Νίκη. Ελπίζω να πάμε καλά, να δέσουμε ως ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι μία ωραία χρόνια, που θα περάσουμε όμορφα και θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο στη Β’ Εθνική.

Είναι η τρίτη φορά που θα αγωνιστώ στη Νίκη. Έχω περάσει από αρκετές ομάδες σε Αθήνα και πιο παλιά στη Θεσσαλονίκη, πήρα εμπειρίες από συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά ήρθε η ώρα να ξανάρθω στη Νίκη και ν’ αγωνιστώ με την ομάδα μου, γιατί Νίκη Βόλου είμαι. Εδώ ξεκίνησα και από μικρός έβλεπα τους αγώνες της Νίκης και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο με τους φίλους μου».

Για τον στόχο της Νίκης:

«Οι φιλοδοξίες μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε και γιατί όχι να μη “χτυπήσουμε” και κάτι καλό για την Α2; Σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά, πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας, να βρούμε τους ρόλους μας, να τα βρούμε μεταξύ μας, να τα βρούμε με τον προπονητή μας και να βγάλουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα εντός γηπέδου».

Για το πώς κρίνει το ρόστερ της ομάδας:

«Από τότε που χωρίστηκε η Β’ Εθνική σε Βορρά και Νότο, εγώ έπαιζα κατά κύριο λόγο στον Νότο. Έχω ακούσει ότι το επίπεδο του Νότου ήταν λίγο πιο υψηλό λόγω της Αθήνας. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να μην ισχύουν και να είναι εξίσου υψηλό και του Βορρά. Πιστεύω ότι έχουμε καλό ρόστερ με παιδιά με ταλέντο, με εμπειρία και θεωρώ ότι θα βγει κάτι καλό φέτος».

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλού όλων υπάρχει και η Α2:

«Στο μυαλό όλων μας μπορεί να υπάρχει ότι μπορεί να “χτυπήσουμε” κάτι υψηλότερο. Το παν αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσουμε με ποιοτική δουλειά μέσα στο γήπεδο, να είμαστε καλά στη υγεία μας και από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Να μη λέμε ακόμη μεγάλες κουβέντες. Ελπίζω σε κάτι καλό πάντως».

Για την επιστροφή Βολιωτών παικτών, οι οποίοι έπαιζαν εκτός Βόλου, όπως του ίδιου, του Τάσσου και του Γιωτόπουλου, στη Νίκη:

«Σίγουρα αυτό είναι πολύ θετικό. Είμαστε πολλοί Βολιώτες και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Πολύ λίγες ομάδες αυτή τη στιγμή έχουν τόσους ντόπιους παίκτες. Είναι κάτι ξεχωριστό. Αν εξαιρέσουμε τις αθηναϊκές ομάδες, οι επαρχιακές κυνηγούν και προσπαθούν να προσελκύσουν παίκτες από άλλες πόλεις. Είναι σημαντικό ότι στον Βόλο έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και έχουμε μαζευτεί στη Νίκη φέτος».

Για το αν οι Βολιώτες θα παίζουν και για τη φανέλα:

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Χρ. Θαν.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.