Φτωχή νίκη με 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου

Προσπάθεια του Κόλα στο παιχνίδι με την ΑΣΑ

Άλλη εξέλιξη περίμεναν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, που πήγαν στο Πανθεσσαλικό, στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για να απολαύσουν σκορ και θέαμα, αφού το ματς με τον ουραγό της βαθμολογίας προσφερόταν γι’ αυτό, και άλλη αντίκρισαν. Κι αυτό γιατί η ομάδα τους μπορεί να κέρδισε, αλλά το τελικό 2-1 υπέρ των ερυθρολεύκων, που προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 με γκολ των δυο κεντρικών του αμυντικών Οικονομόπουλου και Λεάντρο στο 5’ και στο 27’, έφερε μουρμούρα στην κερκίδα, βλέποντας οι φίλαθλοι την επανάπαυση των γηπεδούχων.

Τελικά, ο βασικός στόχος να προστεθούν άλλοι τρεις πόντοι στη συγκομιδή του Ολυμπιακού Βόλου επετεύχθη, καθώς ναι μεν οι φιλοξενούμενοι να μείωσαν με τον Λουκά στο 72’, αλλά δεν απείλησαν καθόλου μέχρι τη λήξη.

Η διάταξη του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον Παλιούρα κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος και Μπουτζίκος. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κόλα και Ρόκας, επιτελικός ο Ευθυμιάδης, δεξί εξτρέμ ο Λώττας, αριστερό ο Καμπλιώνης και φορ ο Ζγκούρη.

Οι φάσεις του πρώτου μέρους

Μόλις στο 3’ το σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου από μακριά πέρασε κοντά από το αριστερό παραθυράκι, αλλά στο 5’ ήρθε το γρήγορο γκολ που ήθελε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Ζγκούρη γύρισε από τα αριστερά της μικρής περιοχής και με γυριστό αριστερό σουτ ο Οικονομόπουλος στο πρώτο δοκάρι σχεδόν με πλάτη προς την εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 7’ η Αναγέννηση βρέθηκε πολύ κοντά στο 1-1, αφού ο Καρβούνης βρέθηκε μόνος με τον Παλαιούρα, ο οποίος απέκρουσε. Η μπάλα πήρε φορά προς την εστία, αλλά πρόλαβε και έδιωξε με το κεφάλι, αποσοβώντας έτσι την ισοφάριση.

Ο Λώττας στο 11’ από θέση μέσα δεξιά σούταρε λίγο πάνω από την εστία, ενώ διαγώνιο σουτ του Ζγκούρη στο 25’ με το αριστερό από θέση μέσα αριστερά της μικρής περιοχής πέρασε άουτ από το απέναντι δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι με το δεύτερό τους τέρμα. Ο Λώττας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Λεάντρο Πίντο με κεφαλιά νίκησε τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, Κούτσικο, για το 2-0.

Στο 41’ ο Παλιούρας χρειάστηκε για δεύτερη φορά στο ματς να επέμβει. Ο Γόρδιος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Ολυμπιακού, έσκασε μπροστά στον Παλιούρα, ο οποίος ύψωσε τα χέρια και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος το σουτ του Ευθυμιάδη στο 43’από το ύψος του πέναλτι, που πήγε πάνω σε σώματα.

Το δεύτερο μέρος

Πρώτη φάση στην επανάληψη στο 56’, όταν ο Ευθυμιάδης έκανε το συρτό σουτ εκτός περιοχής από τον άξονα και χαμηλά στη δεξιά του γωνία ο Κούτσικος έδιωξε σε κόρνερ. Ίδια  ακριβώς απόκρουση έκανε στο 59’ ο πορτιέρε της Αναγέννησης σε σουτ του Λώττα επίσης εκτός περιοχής, ενώ στο 60’ ο Λώττας τροφοδότησε με ψηλοκρεμαστή μπαλιά τον Καμπλιώνη, που σκόραρε στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Το 3-0 δεν ερχόταν και στο 72’ ήρθε …το σοκ της μείωσης του σκορ από τους φιλοξενούμενους. Μετά από σέντρα από τη δεξιά πλευρά στο πίσω δοκάρι ο Λουκάς με αριστερό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Στο 84’ ο Κόλα στο ύψος του πέναλτι μετά από φάουλ από τη δεξιά πλευρά πήρε την κεφαλιά, αλλά αμυνόμενος της Αναγέννησης έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ με το 2-1 να παραμένει ως το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο, Μπουτζίκος, Κόλα, Ρόκας (66’ Φλίγκος), Καμπλιώνης (66’ Σκοπελίτης), Λώττας (90’ Νόνης), Ευθυμιάδης (85’ Ναζίμ), Ζγκούρη

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κούτσικος, Ξανθόπουλος, Καραμπίνας, Δ. Αλεξίου, Γκούρλας (86’ Αλεξίου), Τζέλλος, Γόρδιος, Αναγνώπουλος, Τσιάτας (69’ Πρίφτι), Καρβούνης, Λουκάς

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.