Γαλλία – Ελλάδα: Το πιο δύσκολο τεστ στο Παρίσι

Απόψε στις 21:45

Η Εθνική συνδύασε ουσία και θέαμα κόντρα στην «σκληροτράχηλη» Ιρλανδία κι έκανε το «2 στα 2» στον Β’ όμιλο. Ωστόσο Τρεις ημέρες μετά τη νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα στην «OPAP Arena», οι διεθνείς καλούνται να δώσουν το πιο δύσκολο τεστ στην εποχή Πογέτ και να εμφανίσουν θετική εικόνα και κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Οι παίκτες του Γουστάβο Πογέτ, έχοντας πετύχει το ζητούμενο στα δύο πρώτα ματς, θα αγωνιστούν με το λιγότερο δυνατό άγχος και θα παλέψουν για το καλύτερο σε ένα ματς που, έτσι κι αλλιώς, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ήττα.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2018 κι η φιναλίστ του Μουντιάλ στο Κατάρ, δείχνει να είναι το απόλυτο αφεντικό του ομίλου και στοχεύει στο «4 στα 4» που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο Euro 2024. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους βασικούς, μετά τις «ανάσες» που έδωσε κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ.

Η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελλάδα για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (19/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha.

Το πρόγραμμα:

Γαλλία – Ελλάδα (21:45)

Ιρλανδία – Γιβραλτάρ (21:45)

Ρεπό: Ολλανδία

Η βαθμολογία

Γαλλία 3 9

Ελλάδα 2 6

Ολλανδία 2 3

Ιρλανδία 2 0

Γιβραλτάρ 3 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.