Γεννημένος (ξανά) την 1η Αυγούστου…

Στην Άλλη Μεριά η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου

Έχει περάσει χιλιάδες και όχι απλά 40 κύματα ο Ολυμπιακός Βόλου στη μακρόχρονη ιστορία του, και μία νέα προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, παίρνοντας ακόμη πιο επίσημα χαρακτηριστικά το απόγευμα της 1ης Αυγούστου στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Είναι ο χώρος που ο Ερασιτέχνης εδώ και καιρό περιποιείται και στον οποίο έχει παραχωρηθεί τουλάχιστον μέχρι το 2023 από τον Δήμο Βόλου, και αυτός ο χώρος επιλέχθηκε προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει τα πρώτα του βήματα (ξανά)γεννημένος, μετά τον υποβιβασμό του στη Γ’ Εθνική, έχοντας μία κακή αγωνιστική περίοδο (2019-20) στη Super League 2.

Πρώτη προπόνηση λοιπόν μπροστά στο κοινό ορίστηκε για το απόγευμα της 1ης Αυγούστου στην Άλλη Μεριά και συγκεκριμένα στις 18:30, με το κοινό του Ολυμπιακού Βόλου να έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί τον νέο προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη και τους παίκτες που κλήθηκαν να ενταχθούν στην ομάδα, δημιουργώντας ένα ρόστερ σχεδόν από το μηδέν, αφού μόνο οι Κλεβί Κόλα και Φίλιππος Σκοπελίτης παραμένουν στην ομάδα από την προηγούμενη χρονιά. Από την άλλη, δεν είναι σε καμία περίπτωση περιττό να πει κανείς ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θέλουν όλη τη δυνατή στήριξη από την πλευρά των φίλων της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης προπόνησης θα διεξαχθεί και αγιασμός, ενώ και για την εβδομάδα εκείνη το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση αποφάσισαν οι προπονήσεις να διεξάγονται στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, και από τις 8 Αυγούστου όταν ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες, η προετοιμασία να μεταφερθεί στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, μέχρι και τις 14 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα θα φανεί αν τελικά η ομάδα βρεθεί στο Πήλιο ή αν θα παραμείνει στη βάση της για όλο το διάστημα της προετοιμασίας.

Περιμένει Νταόπουλο και προκήρυξη

Από εκεί και πέρα, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο περιμένουν δύο βασικά θέματα να κλείσουν. Το ένα φυσικά έχει να κάνει με τον Γιάννη Νταόπουλο και την ενεργοποίηση της συμμετοχής του, με τον υποψήφιο κατά δήλωσή του υποστηρικτή της προσπάθειας των «ερυθρόλευκων» να δίνει πιθανότατα το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.

Από το μέγεθος και την ενεργοποίηση της συμμετοχής Νταόπουλου θα εξαρτηθεί και η κίνηση στα μεταγραφικά από εδώ και πέρα. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού προκήρυξη δεν έχει δει κανείς ακόμη να εκδίδεται, οι ομάδες που θα συμμετέχουν σ’ αυτό δεν έχουν οριστικοποιηθεί, και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός Βόλου και όσα σύνολα είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται στην κατηγορία, δεν ξέρουν ποιους και τι θ’ αντιμετωπίσουν!

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.