Για το πρώτο “διπλό” ο Ολυμπιακός Βόλου

Σήμερα στις 3 μ.μ. στην 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής η Βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί στην Κατερίνη με τον Πιερικό θέλοντας το πρώτο του φετινό “διπλό” και την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί στα τρία προηγούμενα ματς να μην έχασε αλλά δεν πήρε και τους βαθμούς που …δικαιούταν!

Για τον Ολυμπιακό Βόλου η εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής στο 1-1 με την πρωτοπόρο και αήττητη Κοζάνη έδωσε νέο αέρα αισιοδοξίας που θέλει πάντως ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια κι ενώ ως το τέλος του 2022, έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός έδρας μεσοβδόμαδα, με την αρχή να γίνεται αύριο Κυριακή στην έδρα του Πιερικού.

Αύριο έχει και θετική προϊστορία στην Κατερίνη με τον Πιερικό, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να είναι σοβαρός και πειθαρχημένος στις εντολές του προπονητή του, Σάκη Θεοδοσιάδη, για να διεκδικήσει κάτι καλό. Εάν πάρει το θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθεί με καλύτερη ψυχολογία στις 18 Δεκεμβρίου στην έδρα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου και που αυτήν τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Ακολουθεί στις 21 Δεκεμβρίου το παιχνίδι με τον ΠΟ Ελασσόνας (ημέρα Τετάρτη στη Νεάπολη), με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει έναν δύσκολο αντίπαλο για μία ακόμη αγωνιστική. Η αρχή όμως γίνεται σημερα στην Κατερίνη, χωρίς να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς οι Σιουμουρέκης και Σταμπουλής που είχαν κάποιες “ενοχλήσεις” θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το εκτός έδρας παιχνίδι.

Την αναμέτρηση Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου η οποία θα διεξαχθεί στις 15.00 στην Κατερίνη θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Δημεράς από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Αλεξόπουλο και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Τάσος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Ολα τα ματς του 2ου ομίλου (Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 15:00) είναι:

Μακεδονικός Φούφα – Σβορώνος

Δωτιέας Αγιάς – Εδεσσαϊκός

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΑΕΠ Κοζάνης

Καστοριά – ΠΟ Ελασσόνας

Κοζάνη – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

ΑΟ Χανιώτης – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου

Η βαθμολογία

Κοζάνη                 10

Εθνικός Κ.           8

Κεραυνός Αγγ.    8

Σβορώνος            7

ΑΕΠ Κοζάνης      6

Ελασσόνα            6

Ολυμπιακός Β.  5

Εδεσσαϊκός        5

ΠΑΟΚ Κρηστώνης            4

Μακεδονικός Φ.                4

Καστοριά            4

Πιερικός              4

ΑΟ Χανιώτης     2

Δωτιέας Αγιάς 1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.