Για το θετικό φινάλε η Νίκη Βόλου

Με τον ΟΣΦΠ Β’ αύριο στο Πανθεσσαλικό

Να κλείσει τη χρονιά με θετικά αποτελέσματα θέλει η Νίκη Βόλου, και αυτό ισχύει και για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που καλείται να δώσει  αύριο Τετάρτη 27 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο το σύνολο του ΟΣΦΠ Β’.

Οι φίλαθλοι της Νίκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντός Βόλου για τελευταία φορά φέτος τις προσπάθειες των παικτών του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ η χρονιά κλείνει την Πρωτομαγιά στην έδρα του Πανσερραϊκού. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν οι «κυανόλευκοι» θέλουν στο Πανθεσσαλικό το θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά, σίγουρα δεν υπολογίζεται ο Μανώλης Αλιατίδης λόγω του γνωστού τραυματισμού στο πόδι, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί (δεν ανακοινώνεται και αποστολή από πλευράς Νίκης για τα εντός έδρας παιχνίδια) αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Κάσσος και Ροχάνο, οι τραυματισμοί των οποίων τους έχουν κρατήσει εδώ και καιρό εκτός. Μάλιστα, ούτε στο φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο πήραν προσφάτως μέρος.

Aπό την άλλη, ο Ολυμπιακός Πειραιώς ανακοίνωσε κανονικά αποστολή, και ο προπονητής του Αριέλ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε ότι οι  Αλμασάρι, Αλκαχτάνι, Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Κεραμίδας, Κινκουέ, Κίτσος, Κλίτσα, Μαρίνος, Νίκας, Νίκολιτς, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τσέλιος, Βοΐλης και Ξενιτίδης συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτήν.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Όσον αφορά τα εισιτήρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ, για τη σκεπαστή κερκίδα, εκτός του χώρου των VIP. Τα εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο του Σταδίου, στην Β’ Πεζογέφυρα.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – απαραίτητη η χρήση μάσκας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.