Γιδόπουλος: Η πρώτη κουβέντα για το μέλλον μου θα γίνει με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportrikala.gr ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Γιδόπουλος, ανάφερε ότι ο πρώτος που θα μιλήσει για τη νέα σεζόν θα είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, συμπληρώνοντας ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο για το πού θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Πιο αναλυτικά ο Τρικαλινός πορτιέρε μίλησε:

Για τη δική του παρουσία:

«Θεωρώ ότι φέτος πήρα κάποια εμπειρία μέσα από τα παιχνίδια, απέκτησα άλλον αέρα, βελτιωνόμουν σταδιακά σε κάποια σημεία που είχαν πρόβλημα σε εισαγωγικά. Θεωρώ λοιπόν ότι βελτιώθηκα, είχα μία καλή παρουσία. Ελπίζω πως θα συνεχίσω να βελτιώνομαι, να συνεχίσω να παίζω και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου:

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά, διότι στην αρχή και μέχρι να καταλάβουμε ποιοι είμαστε δεν μας έβγαιναν τα παιχνίδια. Από ένα σημείο και μετά αρχίσαμε να κάνουμε νίκες και να μαζεύουμε βαθμούς, να σκαρφαλώνουμε στη βαθμολογία πιο ψηλά. Αργότερα όμως κάναμε κάποιες γκέλες, στραβοπατήματα και νομίζω ότι εν τέλει δεν μας αξίζει η 8η θέση. Υπάρχει όμως πιθανότητα να πάρουμε και εμείς ένα εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ 2, οπότε θα δικαιωθούμε, αν θα περάσει η αναδιάρθρωση και θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όλοι. Θα πετύχουμε μία άνοδο και για τον πολύ καλό κόσμο της ομάδας που στηρίζει και στα καλά και στα κακά και ήταν πάντα εκεί για μας».

Για τη συνέχεια της καριέρας του:

«Σίγουρα τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Ολυμπιακός Βόλου και θα κάνω μία συζήτηση, γιατί μέχρι 30 Ιουνίου ανήκω στην ομάδα. Από εκεί και πέρα θα είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση, αλλά την πρώτη κουβέντα πρέπει να την κάνω με τον κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το αν θα ήθελε να παίξει ξανά στον ΑΟΤ:

«Είναι η ομάδα της πόλης μου και είναι ευχής έργο ο Τρικαλινός να παίζει για την ομάδα της πόλης του, οπότε αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσω πίσω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον».

Το μήνυμα του στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου:

«Θα ήθελα να ευχηθώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να έχουν υγεία. γιατί αυτό το πρωτόγνωρο συμβάν είναι δύσκολο και θα πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας πάνω απ’ όλα. Να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, γιατί με τη φωνή τους δίνουν δύναμη στους παίκτες να αγωνιστούν».

πηγή: sportrikala.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.