Γιόρτασε σαν οικογένεια ο Ολυμπιακός Βόλου (photos)

Σαν οικογένεια, με τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικούντες και των επτά τμημάτων του να δίνουν το παρών, διοργάνωσε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ο Ολυμπιακός Βόλου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ το απόγευμα της Παρασκευής. Στους αθλητές προσφέρθηκε ένα κρασί, ενώ δόθηκαν δώρα στα παιδιά τους και κληρώθηκε ένα ποδήλατο.

Αρχικά, ο Δ. Μουρτζίνος, γενικός γραμματέας του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αθλητές και τις οικογένειές τους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και εξέφρασε τη χαρά του που βλέπει πολύ κόσμο, ο οποίος εκπροσωπεί και τα επτά τμήματα του συλλόγου, δηλαδή το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, την άρση βαρών, την κολύμβηση, το τζούντο και την πάλη. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ολυμπιακός Βόλου αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι μία πολύ μεγάλη κα αγαπημένη οικογένεια», τόνισε ο κ. Μουρτζίνος και έδωσε τον λόγο στον Νίκο Τσεκούρα, ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε: «Θέλω κι εγώ να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να σας ευχηθώ να είστε γεροί. Σήμερα, που κάνουμε μία εκδήλωση για όλα τα τμήματα του συλλόγου, αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική και κοινωνική οντότητα μέσα στην πόλη του Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αξίες και αρχές, τις οποίες εμείς τουλάχιστον που έχουμε την τιμή να διοικούμε αυτόν τον σύλλογο προσπαθούμε να τις κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο, παρόλες τις δυσκολίες που υπάρχουν. Χωρίς εσάς δε θα κάναμε τίποτα. Εσείς είστε η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου, που αγωνίζεστε σ’ όλα τα αθλήματα και οι προπονητές σας. Εσείς είστε αυτοί που τιμάτε το όνομα, τα χρώματα και το σήμα αυτής της ιστορικής ομάδας. Εγώ πιστεύω ότι το 2019 η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη κατηγορία. Είναι η χρονιά της μετά από τρεις σεζόν που είχαμε σοβαρά προβλήματα. Όλα τα αθλήματά μας προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Ολυμπιακός Β. είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο και θέλει τη βοήθεια όλων. Έχουμε προβλήματα, προσπαθούμε όμως εμείς οι άνθρωποι του συλλόγου να τα λύνουμε. Θα είμαστε κοντά σας, θα προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να έχει την αγάπη κα τη ζεστασιά όλων των Βολιωτών. Ο Ολυμπιακός Βόλου δε θα πεθάνει ποτέ. Σας εύχομαι το 2019 ό,τι επιθυμείτε να το επιτύχετε κι εσείς και οι οικογένειές σας».

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το παρών στην εκδήλωση

Όμορφες παρουσίες από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού Β.
Ο μικρός Βασίλης Μακρής, που δε μοιάζει… καθόλου στον μπαμπά του, Θωμά, διαλέγει τον τυχερό αριθμό στην κλήρωση για το ποδήλατο
Ο γ.γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β., Δ. Μουρτζίνος, στον χαιρετισμό του
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ν. Τσεκούρας, εξήρε την αγωνιστική παρουσία των αθλητών όλων των τμημάτων
Γενικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Χριστουγεννιάτικη γιορτή χωρίς Αϊ Βασίλη δε γινόταν
Ο Κλεβί Κόλα δέχεται τις ευχές του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Β., κ. Ιάσονα Χατζή
Ο Θωμάς Μακρής με τον γιο του Βασίλη και την κόρη του Κωνσταντίνα
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Β., Νίκος Τσεκούρας, με την πανέμορφη εγγονή του Κατερίνα και τον Αϊ Βασίλη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Ιάσονας Αποστολάκης, με τον γ.γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β., Δ. Μουρτζίνο
Ο Αλέξανδρος Λουλούδης από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.
Και ο συμπαίκτης του Βασίλης Μπουσκολίτης
Ο Κώστας Δέρβος, προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, με τη σύζυγό του και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του
Η κόρη του Φώτη Αγραφιώτη, προπονητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β.
Η Νάσια, κόρη του Νίκου Δενελάβα, που μοιάζει πολύ στον παπππού της, Ηλία
Δεν … έφευγε με τίποτα από την εκδήλωση, αν δεν έβγαζε φωτογραφία με τον Αϊ Βασίλη ο Σταύρος Σταμπουλής, προπονητής της Ιωλκού, όπου αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.