Γκέλα ολκής για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-1 με Σκιάθο

Στο φινάλε του πρώτου γύρου στο Βοηθητικό του ΕΑΚ

Σε ένα ματς που έγινε στο …ημίφως του Βοηθητικού του ΕΑΚ, με τον χαρακτηρισμό να είναι επιεικής, καθώς ο φωτισμός είναι τραγικός, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέτισε μεν τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης του ποινής, αλλά έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς μετά την ισοπαλία 1-1 με τη ηρωική Σκιάθο.

Το αποτέλεσμα αυτό συνιστά γκέλα ολκής για τους ερυθρόλευκους και αν μεσοβδόμαδα η Αγία Αννα κερδίσει τη Σκιάθο σε εξ αναβολής ματς, τότε τους φτάνει στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που ήταν εγκλωβισμένος από την πολύ καλή αμυντική τακτική της Σκιάθου, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 43’ με περίεργο τρόπο. Ο Κ.Σ. Καμπέρης από τα πλάγια δεξιά της περιοχής έκανε το σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να μπαίνει εντός εστίας και να βγαίνει εκτός αυτής από μία τρύπα που είχε στο πλαϊνό δίχτυ (!!!). Το γκολ πάντως μπήκε και μέτρησε μετά και από την υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Γεωργαντζή κι έτσι έγινε το 1-0.

Ωστόσο κι ενώ στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο, στο 56’ ο Αμαρίλντο Μπάμπα μετά από ατομική προσπάθεια κι ενώ κανένας δεν μπόρεσε να τον ανακόψει μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και σκόραρε με τη … βοήθεια και του τερματοφύλακα Φλίγκου, που φέρει ευθύνη για το γκολ, διαμoρφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι ο βασικός τερματοφύλακας Αγγελος Σταυράκης δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης.

Το 1-1 ήταν γεγονός, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους και ήταν μόνιμα στην επίθεση ως το τέλος του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με την τελευταία τους επιθετική προσπάθεια να είναι το σουτ του Σιόβα (σ.σ. κατέγραψε την πρώτη του εμφάνιση, όπως και ο Ζέρης) εκτός περιοχής στις καθυστερήσεις, που πήγε στην αγκαλιά του Κοντοστάθη, ο οποίος έκανε θετικό ντεμπούτο και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Αρσένος): Φλίγκος, Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Πετράκος (46’ Μπλατσέρης), Νούσιος, Τασιούλης (81’ Σιόβας), Κατσαγεωργίου (46’ Θ. Κυρίτσης), Σκοπελίτης (81’ Ζέρης), Αναστασίου (46’ Σέττος)

ΣΚΙΑΘΟΣ (Μυγδαλάκης): Κοντοστάθης, Τσότσος (46’ Πρίφτι Ντ.), Μπρέγκου, Καμπουρέλιας, Πρίφτι Ελ., Ντάμτσιος, Μουτζούρης, Σταμέλος, Μπάμπα, Τάσσος Γ., Μανωλιός.

Επαιξαν και οι Σταμέλος Γ., Τουρναβίτης, Οικονόμου Αν.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.