Η αποστολή της Νίκης για το διπλό στην Καλαμπάκα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την αναμέτρηση με τον Α.Σ. Μετέωρα εκτός έδρας.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Καλαμπάκα συμμετέχουν οι εξής 20 παίκτες: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Βασίλης Ρόβας, Γιώργος Ιορδανίδης, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Δωματάς, Κρίστοφερ Μακένγκο, Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Γιάννης Ντινιωτάκης, Νίκος Παπαδήμας, Σταύρος Βουρδάκης.

Να κλείσει το 2018 στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι ο στόχος της Νίκης Βόλου κι αυτόν θα τον πετύχει με ένα διπλό στην Καλαμπάκα απέναντι στα Μετέωρα. Η ομάδα του πρώην παίκτη των κυανόλευκων Γιώργου Βακουφτσή είναι αήττητη στην έδρα της και βρίσκεται την 3η θέση τη βαθμολογίας με 21 πόντους οκτώ λιγότερους από τους Βολιώτες, που θέλουν να αλώσουν ένα ακόμη απόρθητο κάστρο μετά απ’ αυτό του Αλμυρού.

Διαιτητής είναι ο αξιολογημένος Καραντώνης από την Ημαθία, που την Κυριακή φτάνει στους 100 αγώνες στην καριέρα του σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η Νίκη έχει ευχάριστες αναμνήσεις απ’ αυτόν, αφού στις 4/7/12 για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική με τον Πανηλειακό στον Πύργο είχε επικρατήσει με 1-2.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.