Η αποστολή της Νίκης για τον αγώνα με την αήττητη στην έδρα της Καβάλα

Φάση από το ματς του πρώτου γύρου στη Νεάπολη

Η Νίκη Βόλου έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αφού έχασε δευτερόλεπτα πριν το τέλος δύο πολύτιμα τρίποντα, που θα τη διατηρούσαν αρκετά ζεστή σε ό,τι αφορά την υπόθεση άνοδο. Δυστυχώς για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη το έδαφος που χάθηκε ήταν πολύτιμο, παρόλ’ αυτά στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλουν να παλέψουν μέχρι τέλους στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League και να εξαντλήσουν όσες ελπίδες έχουν είτε για την άνοδο είτε για την κατάληψη μιας όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης κάτω από τη δεύτερη.

Την Κυριακή στις 15.00 σε ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, η βολιώτικη ομάδα φιλοξενείται από τη δυνατή Καβάλα, που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 36 πόντους, δύο περισσότερους από τη Νίκη. Οι γηπεδούχοι αποτελούν και το μοναδικό σύνολο, που δεν έχει ηττηθεί ακόμη στην έδρα του, έχοντας έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες με τέρματα 16-3. Οι Καβαλιώτες είναι στο -4 από τη δεύτερη θέση που κατέχει ο Ιωνικός, προερχόμενοι από δύο συνεχόμενα τρίποντα και φυσικά διψούν για ένα νέο τρίποντο και για τη ρεβάνς για το εις βάρος τους 2-0 στη Νεάπολη στον πρώτο γύρο με τα δύο εύστοχα φάουλ του Λούκας Γκαρσία.

Ο Τσιώλης που είναι  τραυματίας και ο Ροχάνο, στον οποίον επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών και θα εκτίσει τώρα τη δεύτερη, είναι οι απόντες για τους φιλοξενούμενους της αναμέτρησης, οι οποίοι μετρούν σημαντικές επιστροφές, όπως του Βοσκόπουλου, του Μπαλάφα, του Αλιατίδη και του Καμπαγέρο. Θετικά τα νέα και για τον Σάββα Κυριακίδη, καθώς στη χθεσινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα και μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς του Στάικου Βεργέτη.

Η τελευταία ήττα της Νίκης στην Καβάλα ήταν 13 Μαρτίου 2013 με 1-0, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει επικρατήσει, με 0-3 στις 17 Νοεμβρίου 2013, με 3-0 στις 23 Φεβρουαρίου 2014 και με 2-0 στις 30 Νοεμβρίου 2019.

Την αποστολή της Νίκης Βόλου, η οποία ταξιδεύει το μεσημέρι του Σαββάτου για την Καβάλα, αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Κ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Ντομίγνκεθ, Καμπαγέρο, Γκαρσία, Ιορδανίδης, Οικονομίκος, Κρουθ, Μπαταγίνι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.