Η μπλε φανέλα με τις άσπρες ρίγες η πρώτη εμφάνιση της Νίκης

Ο Χρήστος Καρταμπάς με την πρώτη εμφάνιση της Νίκης, που κέρδισε τις προτιμήσεις των φιλάθλων στην ηλεκτρονική ψηφοφορία

Στο κατάμεστο Αββαείο στον πολυχώρο Τσαλαπάτα η Νίκη Βόλου παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις, τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2018-19, αλλά και τον Αναστάσιο Καντούτση, που αποκτήθηκε για βασικός στόπερ και θα είναι ο δίδυμος πύργος δίπλα στον Χρήστο Καρτσαμπά.

Η εκδήλωση άρχισε γύρω στις 9.30, με τον Γιώργο Μαστρογιάννη να είναι ο παρουσιαστής. Αφού ξεσήκωσε πρώτα τον κόσμο και του έδωσε το έναυσμα να φωνάξει κάποια κλασικά νικιώτικα συνθήματα, παρείχε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την εταιρεία που ντύνει φέτος τη Νίκη, την Errea.

Μετά, δόθηκε ο λόγος στο μέλος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Γιώργο Κουτσούκη, ο οποίος λόγω και της απουσίας του προέδρου κ. Φάτση μίλησε στους παρευρισκόμενους. Τόνισε ότι όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα ντύνονται με ρούχα της Errea και με τα ίδια χρώματα, δηλαδή με κοινή φόρμα. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη Νίκη ως τον μεγαλύτερο επαρχιακό σύλλογο λόγω των 1500 παιδιών που έχεις στις ακαδημίες της σε όλα τα αθλήματα. «Σκεφτείτε στον Βόλο να κυκλοφορούν 1.500 παιδιά με την ίδια φόρμα. Θα βλέπουμε έναν άνθρωπο ανά δύο τρία τετράγωνα και θα λέμε αυτός είναι Νίκη. Η Νίκη θα είναι μία και ενιαία και για πάντα εδώ στον Βόλο το αφεντικό της πόλης. Είναι η μόνη ανόθευτη ομάδα, που εκπροσωπεί την πόλη μας και γενικότερα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Μαγνησίας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούκης.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη φανέλα

Ακολούθως, ο Γιώργος Μαστρογιάννης αποκάλυψε τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την πρώτη εμφάνιση μέσω του σάιτ της ομάδας, με τους ψηφίσαντες να είναι συνολικά 1427 από τις 4 μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, η πρώτη φανέλα πήρε 618 ψήφους η δεύτερη 579 και η τρίτη 230, χωρίς να αποκαλύψει ποια είναι.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης πήγε στη συνέχεια στο τραπέζι που καθόταν ο Νίκος Κακουλίδης, μεγαλοεπιχειρηματίας από τη Ρουμανία, που μίλησε με συγκινητικά λόγια για την αγαπημένη του ομάδα, ζητώντας όλοι να σταθούν δίπλα στον Νίκο Ιμεράι, με τον ίδιο να έχει κάνει πολλές φορές ταξίδι-αστραπή δίπλα στη Νίκη, για να δει αγώνες της.

Επίσης, προβλήθκε ένα βίντεο με μήνυμα του Γιώργου Χατζηκώστη, ο οποίος διαμένει στην Αυστραλία και είναι οπαδός της Νίκης, με τον πατέρα του μάλιστα να είναι παρών στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη Λάρα Μπούις, κόρη του προπονητή της Νίκης, να παρουσιάζει την εμφάνιση που θα έχει η Νίκη στις αποστολές της (μπλε μπλουζάκι πόλο και μπλε σακ-βουαγιάζ), ενώ ο Μένιος Θεολόγης εμφανίστηκε με την πράσινη στολή του τερματοφύλακα, ο Λόρι Κέρι παρουσίασε την τρίτη εμφάνιση (κίτρινη φανέλα), ο Κρίστοφερ Μακενγκό τη δεύτερη (λευκή φανέλα), οι οποίες είχαν προαποφασιστεί, και ο Χρήστος Καρτσαμπάς την πρώτη. Αυτή ήταν η κλασική μπλε με τις άσπρες ρίγες, που «κέρδισε» τις άλλες δύο, που είχαν τεθεί στην ψηφοφορία και απορρίφθηκαν.

Να σημειωθεί ότι στον Γιώργο Μαστρογιάννη δόθηκε μία φανέλα λευκή, που αποτελεί τη δεύτερη εμφάνιση της Νίκης, καθώς δε βγήκε πρώτη αυτή που ήθελε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Η Λάρα Μπούις με την εμφάνιση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές στις αποστολές
Ο Κέρι Λέρι με την τρίτη εμφάνιση
Ο Κρίστοφερ Μακενγκό με τη δεύτερη εμφάνιση
Ανάμεσα σε Χρ. Καρτσαμπά και Κέρι ο νέος στόπερ της Νίκης, Αναστάσιος Καντούτσης, που παρουσιάστηκε στο Αββαείο
Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Γιώργος Μαστρογιάννης
Ως τη μόνη ανόθευτη ομάδα στον Βόλο χαρακτήρισε τη Νίκη ο Γιώργος Κουτσούκης
 Νί
Ο Νίκος Κακουλίδης, που και από μακριά στηρίζει πάντα τη Νίκη
Όλες οι εμφανίσεις της Νίκης για τη σεζόν 2018-19

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.