Η επιτυχία της Λαρισαίας Καρατσιβή στο Παγκόσμιο Τεχνικής Κολύμβησης και το μερίδιο της Νίκης Βόλου!

4η και 5η θέση παγκοσμίως για τη νεαρή αθλήτρια

Έχοντας κατακτήσει την 4η θέση παγκοσμίως στα 800 μ. επιφάνειας και την 5η στα 400 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών στο Κάλι της Κολομβίας, η Λαρισαία Αθανασία Καρατσιβή δέχεται συγχαρητήρια από τον κόσμο του υγρού στίβου, με την αθλήτρια του Λαρισαϊκού-Τιτάνες να πανηγυρίζει, όπως και η… Νίκη Βόλου!

Οι «κυανόλευκοι» έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι αφού η Καρατσιβή ανήκει μεν στο δυναμικό του Λαρισαϊκού Τιτάνες, αλλά με το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου και τον προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη προετοιμάζεται όλο αυτό το διάστημα! Άλλωστε από τον περασμένο Σεπτέμβριο η νεαρή Λαρισαία είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, και όσο και αν δεν θέλει να το αναφέρει η πλευρά της Νίκης, ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας οφείλεται στη δουλειά που γίνεται με την αθλήτρια στους κόλπους της.

Ήδη το τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης της Νίκης Βόλου εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στην αθλήτρια, τονίζοντας ότι αποτελεί υπόδειγμα, ενώ στέκεται στο ήθος τόσο της ίδιας όσο και του προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη (ταυτόχρονα με τις γνώσεις και την προσωπικότητα).

«Είμαστε όλοι υπερήφανοι για όσα κάνετε και είναι τιμή μας, όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας που μπορούν να ονειρεύονται ανάλογες διαδρομές γιατί το αξίζουν και μπορούν. Έχοντας τέτοιες παραστάσεις και μέσα από την ουσιαστική και σκληρή δουλειά με τη στήριξη όλων μας που σας πιστεύουμε, να πάτε ακόμη ψηλότερα και να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας. Συγχαρητήρια Αθανασία! Συγχαρητήρια Γρηγόρη!» είναι το μήνυμα του συλλόγου.

«Σκληρή δουλειά και περηφάνεια»

Από την άλλη, ο προπονητής Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης με ανάρτηση-μήνυμα προς την αθλήτρια, στέκεται στην προσπάθεια που έγινε για την επιτυχία στο Κάλι της Κολομβίας.

«Αθανασία μου. Έπειτα από μια απαιτητική και δύσκολη χρόνια, τα καταφέραμε!» αναφέρει και συνεχίζει: «Καταφέραμε μαζί με σκληρή δουλειά να αναπτύξουμε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά επίτευξης υψηλών επιδόσεων. Ενώ παράλληλα αναδιαμορφώσαμε βασικά στοιχεία της τεχνικής και της τακτικής σου.

Αισθάνομαι πολύ περήφανος για σένα διότι κατάφερες παρά τις απαιτητικές συνθήκες υψομέτρου, να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη  σου και για την άψογη συνεργασία μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.