Η επόμενη ημέρα και η παραμονή Βεργέτη

Να κλείσουν θέματα για την επόμενη χρονιά καλούνται οι παράγοντες της Νίκης Βόλου

Καθώς κανείς αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να γνωρίζει 100% τι θα ακολουθήσει όσον αφορά την αγωνιστική δράση, αλλά και το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι παράγοντες της Νίκης Βόλου καλούνται να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, και εκμεταλλευόμενοι τον διαθέσιμο χρόνο, θέματα τα οποία θα μπορούσαν να απασχολήσουν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον προπονητή καθώς φαίνεται ότι είναι δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης των «κυανόλευκων» να παραμείνει ο Στάικος Βεργέτης στη θέση του και να συνεχίσει το έργο του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται η Νίκη Βόλου, είτε σε μία ανανεωμένη Super League 2 είτε στη Football League και πάλι.

Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα είναι διαφορετικά γιατί άλλο είναι μία ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη ή ακόμη και στην πρώτη, και άλλο στην τρίτη εθνική κατηγορία. Όπως και να έχει όμως, η διοίκηση θέλει όπως φαίνεται τουλάχιστον να βασιστεί και να επενδύσει στον Στάικο Βεργέτη, όντας ικανοποιημένη από το έργο που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής Στη Νίκη Βόλου.

Ρόλο παίζει και η διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί όπως είναι η κατάσταση, και άλλες ομάδες έχουν την ευκαιρία να κοιτάξουν το απώτερο μέλλον και να κάνουν σενάρια για το τι κινήσεις αλλά και επαφές θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν για την ενίσχυση τους. Ο Στάικος Βεργέτης αυτή τη στιγμή δεν περνάει αδιάφορος από ομάδες της Super League, οι οποίες έχουν το όνομά του στα υπόψη τους και περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση, ακόμη και αύξηση των συλλόγων που θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας. Δεδομένου του πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή σκέφτονται τη συνέχιση την καριέρα τους εντός ελληνικών συνόρων (αν και το τι θα προκύψει σε οικονομικό επίπεδο παραμένει ένα καλό ερώτημα για όλες τις ομάδες) η πόρτα του εξωτερικού δύσκολα ανοίγει από την πλευρά ποδοσφαιριστών και προπονητών αυτή τη στιγμή, εκτός και αν πρόκειται για κάποια πραγματικά οικονομική πρόταση και για άριστες συνθήκες εργασίας…

Η θέληση του προπονητή

Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει τονίσει ότι επιθυμεί να παραμείνει στη Νίκη Βόλου, αναλόγως βέβαια και το δεδομένων που θα επικρατήσουν στις συζητήσεις με τη διοίκηση και τι θα προκύψει τελικά με την ολοκλήρωσή τους. Ουσιαστικά δεν έχει ανοίξει επισήμως τα χαρτιά του μέσω των δηλώσεων αυτών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει απορρίψει το σενάριο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της «κυανόλευκης» ομάδας. Άλλωστε ο Στάικος Βεργέτης δεν ήταν ο προπονητής που ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου και εφόσον συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της, θα έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει την ομάδα με βάση τις δικές του αρχές και τα «θέλω» για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, αναλόγως και της κατηγορίας στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.