Η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Η οριστικοποίηση της παραμονής του διοικητικού σχήματος με επικεφαλής τον Ευριπίδη Tσιμπανάκο στον Ολυμπιακό Βόλου είναι δεδομένη, από τη στιγμή που δεν βρέθηκε ενδιαφερόμενος που θα μπορούσε να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, με βάση και τα κριτήρια που είχε θέσει ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων». Οπότε σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα θέματα, που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του συλλόγου αλλά και για τη συμμετοχή σε όποιο πρωτάθλημα προκύψει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει και αυτή τη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου για την αναδιάρθρωση, που έχει γίνει το σίριαλ των τελευταίων μηνών. Ωστόσο η ημερομηνία της συνάντησης αυτής δεν έχει οριστεί επισήμως. Πάντως με βάση τα μηνύματα από τους επικεφαλής του ελληνικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου που εκπέμπoνται, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να ελπίζει ότι τη νέα χρονιά θα βρεθεί στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό γίνονται και οι κινήσεις για την επόμενη ημέρα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρειαστούν πολλές αλλαγές αν η ομάδα κληθεί να συμμετέχει σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές, έπεται το θέμα του προπονητή, αλλά και των γηπεδικών και προπονητικών εγκαταστάσεων. Από τη μία, ο Ολυμπιακός Βόλου χρησιμοποίησε φέτος το γήπεδο της Νεάπολης, οπότε θα εξεταστεί τι περιθώρια υπάρχουν για την έδρα της νέας χρονιάς, και από την άλλη προχωρούν οι διαδικασίες προκειμένου να αναβαθμιστεί το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Βασικός στόχος παραμένει η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με τις κατάλληλες προσθήκες στο ήδη υπάρχον υλικό, σημαντικό μέρος του οποίου μπορεί να παραμείνει στην ομάδα. Δεδομένη όμως θεωρείται και η έντονη μεταγραφική κινητικότητα.

Αρκετά από αυτά τα θέματα αναμένεται να αναλυθούν από τον ίδιο τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ συχνές παραμένουν και οι επαφές με την πλευρά του Ερασιτέχνη, αφού υπάρχουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που απασχολούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.