Η κλήρωση των προημιτελικών Κ 20 της Super League 2

Με Βέροια η Κ20 της Νίκης Βόλου

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2 ολοκληρώθηκε, με την ομάδα της Νίκης Βόλου να πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στον 4ο όμιλο και να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ενώ μετά τη σχετική κλήρωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Βέροια στα προημιτελικά.

Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων και της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Νέων Κ-20 Super League 2, πραγματοποιήθηκε λοιπόν η κλήρωση στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής για τις δύο αγωνιστικές ημέρες της προημιτελικής φάσης του εν λόγω πρωταθλήματος.

Στην κλήρωση για την προημιτελική φάση συμμετείχαν οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση από κάθε όμιλο και οι δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες από όπου θα προκύψουν οι ΠΑΕ που θα αγωνιστούν στο Final 4 για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Την πρώτη θέση στους ομίλους τους κατέκτησαν οι ΠΑΕ Χανιά (1ος), ΠΑΕ Κηφισιά (2ος), ΠΑΕ Θεσπρωτός (3ος), ΠΑΕ Νίκη Βόλου (4ος), ΠΑΕ ΑΕΛ (5ος) και ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη (6ος).

Kαλύτερες δεύτερες βαθμολογικά ομάδες τερμάτισαν η ΠΑΕ Αιγάλεω (2ος Όμιλος) και η ΠΑΕ Βέροια (5ος Όμιλος).

Η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τη Βέροια ως γηπεδούχος στην πρώτη αναμέτρηση, ενώ από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι αυτά των Ξάνθης-ΑΕΛ, Θεσπρωτού-Αιγάλεω και Κηφισιάς-Χανίων. Όλοι οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Μαΐου στις 17:00 και οι επαναληπτικοί την Κυριακή στις 29 του μηνός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.