Η «Μήδεια» ανέβαλε την προπόνηση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί από το Σάββατο πλέον να δόθηκε η δυνατότητα από τη ΓΓΑ στις ομάδες της Football League να αρχίσουν και πάλι τις ομαδικές προπονήσεις, ωστόσο η κακοκαιρία «Μήδεια» και ο χιονιάς που επικρατεί από χθες Κυριακή εμποδίζει τους συλλόγους να προχωρήσουν στην επιστροφή στη… δράση!

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Γεώργιο, με τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου ν’ αναβάλλουν το ραντεβού για αύριο Τρίτη, ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί αισθητά και ο αγωνιστικός χώρος θα είναι διαθέσιμος για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Προς το παρόν αναμονή, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της νωρίτερα στο Βελεστίνο σε σχέση με την πόλη του Βόλου, ενώ στο συγκεκριμένο μέρος οι θερμοκρασίες είναι και πιο χαμηλές. Μιας και ο χιονοπόλεμος όμως είναι εκτός προγράμματος, η προπόνηση αναβλήθηκε για μία τουλάχιστον μέρα, κάτι που μοιάζει σαν σταγόνα στον ωκεανό αν σκεφτεί κανείς ότι η προετοιμασία διακόπηκε ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.