Η σκέψη μόνο στον Λεβαδειακό

Ενώ περιμένει τον Μιράντα η Νίκη

Την πρώτη αγωνιστική δεν έπαιξε καθώς ο Αλμωπός τελικά δεν συμπεριλαμβάνεται στη SL2, ενώ τη δεύτερη είχε ρεπό, οπότε η Νίκη Βόλου περιμένει τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στον Λεβαδειακό, θέλοντας να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στον πρώτο της φετινό αντίπαλο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, παρουσιάζοντας το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, δεδομένης της χρονικής στιγμής.

Την ίδια στιγμή όμως, θέμα έχει προκύψει όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του Χοσέτε Μιράντα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αφού ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα είναι στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας του για τις επόμενες φιλικές και επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμη για τη διαθεσιμότητα στην ομοσπονδία της χώρας, του και το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα Παρασκευή. Πάντως, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του, ξέροντας ότι ο Λεβαδειακός είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος που θ’ αντιμετωπίσουν, θέλουν να έχουν κάθε παίκτη διαθέσιμο… Ήδη εξάλλου δεν υπολογίζουν για τον αγώνα της Τετάρτης τον Ρουμάνο Μοράρ που κρίνεται ανέτοιμος.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με το σύνολο του Νίκο Νιόπλια να παίρνει τη νίκη 1-0 απέναντι στην Κοζάνη, και αναμένεται να έρθει με καλή ψυχολογία στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα με τη Νίκη. Έτσι, κι αλλιώς πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, που και φέτος έχουν υψηλούς στόχους.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.