Στα Ρήγεια, στο διασυλλογικό Κ14 και στο meeting «Νίκη Μπακογιάννη» ο Άτλας

Στα Ρήγεια του Βελεστίνου, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14 στο ΕΑΚ Βόλου και στο meeting «Νίκη Μπακογιάννη» στη Λαμία έδωσαν το παρών με επιτυχία οι αθλητές στίβου του Άτλαντα.

Αναλυτικό το δελτίο Τύπου του βολιώτικου συλλόγου: «Γεμάτο αγώνες και χαμόγελα το Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου!

Στο Βελεστίνο βρέθηκαν το Σάββατο οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας συμμετέχοντας στα Ρήγεια 2024 που διεξήχθησαν στο ανακαινισμένο στάδιο σε μια γιορτή για τον στίβο, όπου πήραν μέρος οι ακαδημίες στίβου όλων των συλλόγων του νόμου. Όλα τα παιδιά πήραν μετάλλιο συμμετοχής και αρκετά από αυτά ανέβηκαν και στο βάθρο των νικητών.

Τα χαμόγελα όλων τους, το δικό μας μετάλλιο.

Την Κυριακή το πρωί στο ΕΑΚ διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14, όπου περιελάμβανε το ριπτικό τρίαθλο (60 μέτρα, μπαλάκι, σφαίρα).

Ο Άτλας κατέλαβε την 1η θέση στη γενική βαθμολογία (1η θέση στα κορίτσια και 2η στα αγόρια) και συμμετείχε με την πολυπληθέστερη ομάδα από τα μετέχοντα σωματεία (10 αθλήτριες και 13 αθλητές).

Συγχαρητήρια στα παιδιά που με την προσπάθεια τους κατέταξαν το σωματείο μας στην κορυφή!

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις και δημιούργησαν εμπειρίες, σημαντικές για το μέλλον.

Επίσης το Σάββατο το απόγευμα η αθλήτρια της αγωνιστικής μας ομάδας Εβελίνα Κεχαγιά, συμμετείχε στο meeting “Νίκη Μπακογιάννη” που διεξήχθη στη Λαμία στο δημοτικό στάδιο Καμαρίτσας.

Εκεί κατέκτησε την πρώτη θέση στη σφαιροβολία, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 9.78 και έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να σπάσει το φράγμα των 10 μέτρων.

Οι αγώνες μας συνεχίζονται κάθε Σαββατοκύριακο με αμείωτο ενδιαφέρον με αποκορύφωμα τα πανελλήνια πρωταθλήματα του καλοκαιριού!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.