Ηθικά δικαιωμένη η Νίκη Βόλου αλλά…

Το κόστος που πλήρωσε ποικιλοτρόπως...

Πέτυχε λοιπόν η Νίκη Βόλου την ηθική δικαίωση απέναντι στην ΑΕΛ αλλά και στα όργανα της Λίγκας για την πρωτόδικη εξοντωτική ποινή, αλλά αρκεί αυτό;

Ουσιαστικά η Νίκη μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ βγήκε εκτός στόχου, και από εκεί και πέρα αναπροσάρμοσε τα πλάνα της. Είχε πει άλλωστε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου που ακολούθησε ότι η ομάδα του ήταν σαφώς επηρεασμένη (οι «κυανόλευκοι» ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στο 93’) αλλά και μετά την αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας ότι όσα συνέβησαν με τη Λάρισα κόστισαν ποικιλοτρόπως στη Νίκη Βόλου, οικονομικά, αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Φυσικά και κανείς δεν επικροτεί τα επεισόδια σε κανένα παιχνίδι, αντίθετα όλοι οφείλουν να τα καταδικάζουν και να συντελούν στην αποφυγή τους. Ωστόσο οι αποφάσεις του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας που βασίστηκαν, και γιατί ήταν τόσο διαφορετική η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων; Δεν μιλάμε για μία απλή μείωση ποινής εν προκειμένω. Πρόκειται για έναν κατηγορούμενο που από ένοχος αρχικά κρίθηκε αθώος! Σε αντίθεση βέβαια και με την ΑΕΛ, η οποία διώχθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ούτε καν από το πρωτοβάθμιο όργανο, στο οποίο παραπέμφθηκε για να αθωωθεί άμεσα!

Ηθικά δικαιωμένη λοιπόν η Νίκη Βόλου από την Επιτροπή Εφέσεων. Αρκεί όμως αυτό;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.