Ήττα από τα καλύτερα Μετέωρα για τον Θησέα με 3-1

Ο Θησέας, όπως ξεκίνησε στο εκτός έδρας ματς με τα Μετέωρα (πηγή: calabacacity.gr)

Από μία καλύτερη ομάδα έχασε ο Θησέας, ο οποίος δεν τα κατάφερε στην Καλαμπάκα απέναντι στα Μετέωρα, που επικράτησαν με 3-1. Πολλά κρίθηκαν στην αρχή του δεύτερου μέρους, όταν αντί για το 1-1 σε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 47’ έγινε το 2-0 στο 49’ για τους γηπεδούχους.

Ο Θησέας ξεκίνησε με τον Κουτσιρίμπα κάτω από τα δοκάρια, ενώ τριάδα στην άμυνα ήταν από τα δεξιά προς τ’ αριστερά οι Μπόρας, Διαμαντόπουλος και Βαν ντε Γουΐχε. Όλη την πλευρά έπαιζαν οι Καψιώτης στα δεξιά και Δημητριάδης στ’ αριστερά, ρόλο αμυντικών μέσων είχαν οι Χατζησταμάτης και Οικονόμου, πιο μπροστά τους τοποθετήθηκε ο Κοτζαθανάσης και τον Φραγκογιάννη στην επίθεση βοηθούσε ο Πέτσης.

Τα Μετέωρα, αφού είχαν πολύ σημαντικές στιγμές με Ιωάννου στο 15′ και Σκόνδρα στο 19’, για να σκοράρουν, τελικά το έκαναν στο 28’ με πλασέ του Λίτσιου.

Στο 37’ ο Θησέας ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μπόρα μετά από σπρώξιμο στον αέρα στην εξέλιξη από στημένη φάση, ενώ στο 43’ με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Γεωργίου το σουτ του Οικονόμου, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 47’ ο Θησέας απώλεσε μοναδική ευκαιρία, για να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Γεωργίου ήταν και πάλι εκεί για να πει «όχι» στον Αγιασιώτη σε τετ-α-τετ. Αντί για το 1-1 έγινε το 2-0 από τον Μαρούδα στο 49’ σε κόντρα επίθεση και τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη.

Με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Λίτσιος μάλιστα πέτυχε και το 3-0, για να έρθει η μείωση στο 73’ από τον Δημητριάδη με δεξί σουτ εκτός περιοχής στο αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστίας. Το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού ούτε το συρτό σουτ του Πέτση μετά από ατομική προσπάθεια του νεαρού παίκτη του Θησέα κατέληξε στα δίχτυα στο 87′, καθώς σταμάτησε στο δοκάρι, ούτε η διπλή προσπάθεια του Μαρούδα στο 88’, που νικήθηκε από τον Κουτσιρίμπα, ο οποίος, παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε, ήταν καλός.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Γεωργάκης, Ζήσης, Κιάκος (68’ Ιωαννίδης), Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος, Λίτσιος (79’ Μανώλης), Ουζούνογλου, Μαρούδας (70’ Συράκος), Σκόνδρας (82’ Αυγέρος), Ιωάννου

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Δημητριάδης, Μπόρας, Γαλανόπουλος (46’ Βλάχος), Βαν ντε Γουΐχε, Οικονόμου, Χατζησταμάτης (46’ Αγιασιώτης), Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Φραγκογιάννης (60’ Τσιουρής)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.