Ήττα στην Καρδίτσα με 4-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου από την Αναγέννηση

Πάλεψε στο πρώτο μέρος, δεν τα κατάφερε στο δεύτερο

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 4-0…

Αν και στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν ν’ ανταποκριθούν στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν εξίσου καλά στο δεύτερο μέρος με την άμυνα να μην λειτουργεί αποτελεσματικά και με αποτέλεσμα να δεχθούν τρία ακόμη τέρματα που τους οδήγησαν να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι, υπό τις οδηγίες του Μανού Καγιέχα.

Ανταγωνιστικός αλλά και πίσω στο σκορ

Το πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις, απόκρουση σε πέναλτι και τελικά γκολ (για την Αναγέννηση Καρδίτσας), με τον Ολυμπιακό Βόλου να δείχνει σε γενικές γραμμές πάντως ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο υπό τις οδηγίες του Μανού Καγιέχα.

Η ζημιά για τους «ερυθρόλευκους» παραλίγο να γίνει στο 7ο μόλις λεπτό όταν ο Γκίνη βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο της εσχάτης των ποινών. O Πλέγας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ξενοδόχοφ ήταν παρών και απέκρουσε, ενώ στην επαναφορά ο Μπραμπίγια επιχείρησε να σκοράρει αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου είχε συνεχόμενες φάσεις, και στο 11’ ο Κόλα εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Σιαφά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στην κεφαλιά που έκανε στο 15’ από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων. Από την άλλη, στο 19’ ο Βερνάρδος βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή για να σουτάρει και ο Γκέκας πετάχτηκε για να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Επίσης, στο 25’ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να κάνει την ενέργεια εντός αντίπαλης περιοχής, με τον Λαρέα να κόβει την προσπάθειά του, προτού σουτάρει ή πασάρει σε κάποιον συμπαίκτη του.

Στη συνέχεια ήταν σειρά της Αναγέννησης να έχει συνεχόμενες προσπάθειες. Στο 29’ από εκτέλεση κόρνερ, ο Λαρέα πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ στο 30’  καταγράφεται η ατομική ενέργεια του Μπραμπίγια που σούταρε για να διώξει ο Ξενοδόχοφ και ακολούθησε και ένα ακόμη σουτ από τον Γκίνη για να ολοκληρωθεί η φάση με παρέμβαση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου και με κόρνερ.

Τελικά στο 38’ έγινε το 1-0 για την Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπενγκόα, για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ… Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν στο 41’ να απαντήσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάτροβιτς, με τον Γκέκα να πέφτει δεξιά και να αποκρούει.

Δεν άφησαν περιθώρια οι Καρδιτσιώτες

Όρεξη για να φτάσει στην ισοφάριση έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου με την έναρξη του δεύτερου μέρους, και στο 51’ ο Μπάτροβιτς εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα μετά από απόκρουση του Γκέκα κατέληξε κόρνερ.

Όμως η Αναγέννηση ήταν αυτή που βρήκε πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 56’ όταν από δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Καρανίκας, με τον Γκίνη με κεφαλιά να σκοράρει για την ομάδα του και να κάνει το 2-0 στην αναμέτρηση, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες του Ολυμπιακού Βόλου για βαθμό ή βαθμούς.

Το προβάδισμα ασφαλείας που είχε η Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και η βροχή που είχε ξεκινήσει στο δεύτερο μέρος κάπως έριξαν τον ρυθμό, αλλά στο 67’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο γκολ. Έτσι, στο 67’ μετά από εκτέλεση φάουλ η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπόρεσε να διώξει, με αποτέλεσμα ο Κοτσώνης να σκοράρει για το 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στο 89′ η Αναγέννηση έφτασε στο 4-0, με τον Ξενοδόχοφ να κάνει την έξοδο αλλά να μην βρίσκει την μπάλα και την άμυνα να μην είναι σε θέση ν’ ανταποκριθεί, οπότε και ο Βιδάλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος Γκόλιας, Λαρέα (43’ λ.τ. Κοτσώνης), Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Μπραμπίγια (78′ Μάνιος), Mπενγκόα (78′ Βιδάλ), Αθανασιάδης (46’ Γκουγκούδης).
Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα):  Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’ά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης, Κόλα (61’ Nτουάρτε), Κουντουριώτης (61’ Οκάν), Βερνάρδος (85′ Χάσεκ), Μπάτροβιτς (75′ Κατσούκης), Σιαφά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.