Καγιέχα: «Δεν θα κάνουμε διακοπές τα Χριστούγεννα αλλά προπόνηση»

Ζήτησε συγγνώμη για την ήττα από τον Θεσπρωτό ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Εκνευρισμένος μετά και την ήττα από τον Θεσπρωτό εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μάνου Καγιέχα, και αφού ζήτησε συγγνώμη για το αποτέλεσμα, τόνισε ότι για την ομάδα δεν υπάρχουν διακοπές στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά μόνο προπόνηση!

Α«ρχικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς, στα μέλη της ομάδας, στον πρόεδρο και σε όλα τα πρόσωπα του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και είναι υποχρέωσή μου να ζητήσω ως προπονητής συγγνώμη» σημείωσε σε πρώτη φάση ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων», παρουσιάζοντας από εκεί και πέρα συνοπτικά αλλά περιεκτικά την εικόνα του αγώνα. «Το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό ήταν όπως τα προηγούμενα, όπως με τον Πιερικό για παράδειγμα, Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, 4-5, αλλά δεν το κάναμε. Ο Θεσπρωτός είχε μία ευκαιρία και σκόραρε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμαστε καλοί. Δείξαμε νευρικοί, και είχαμε αρκετό παιχνίδι στο ένας με έναν. Κάναμε αλλαγές γιατί οι παίκτες είχαν προβλήματα, όπως ο Κόκας, ο Κουντουριώτης και ο Σκοπελίτης, πιθανότατα γιατί το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (σ.σ. στην Ξάνθη) ήταν πολύ δυνατό» σχολίασε σχετικά ο Καγιέχα.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές για τους παίκτες του. «Η μόνη λύση για εμάς είναι η προπόνηση. Τα Χριστούγεννα δεν έχει διακοπές για εμάς, και όλη η ομάδα θα είναι μαζί για να προπονηθεί. Πρωί-απόγευμα έχει μόνο προπόνηση, και η επιμονή είναι η μόνη λύση» σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.