Kαμία κουβέντα περί αναδιάρθρωσης…

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ της Super League 2

Άλλες προτεραιότητες φαίνεται ότι έχουν οι ομάδες της Super League 2, αφού στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον πρόεδρο της Ένωσης SL-FL, Λεωνίδα Λεουτσάκο, δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα της αναδιάρθρωσης και της πρότασης που κατέθεσαν 11 ομάδες της Football League, με κινητήριο μοχλό τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Μagnesiasports», oι 12 ομάδες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας έμειναν μόνο στο κομμάτι της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης. Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από το υγειονομικό πρωτόκολλο, καθώς ήδη υπάρχει συμφωνία με εταιρεία για να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό με κάθε ομάδα να επιβαρύνεται με το ποσό των 75 ευρώ ανά άτομο, αρκεί να πρόκειται για 40 και πλέον άτομα, ενώ η διαδικασία θα χρειαστεί να επαναληφθεί τουλάχιστον άλλες 3 φορές.

Όσον αφορά τα περί αναδιάρθρωσης; Δεν συζητήθηκε κάτι, αφού πολλά εξαρτώνται και από τη Super League» ανέφερε στο «Magnesiasports» άτομο που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη, με τη διαδικασία να επαναλαμβάνεται σήμερα στις 14:00, καθώς οι ομάδες θα κληθούν να αποφασίσουν ημερομηνία που θα προτείνουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού για επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Το ότι εντοπίζονται πάντως και προεκτάσεις που αφορούν τη Super League, κάνει την όλη συζήτηση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα…

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.