Κάρδαρης: Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Κωνσταντίνος Κάρδαρης, και ο βοηθός προπονητή της Νίκης Βόλου, Νίκος Αθανασιάδης, μίλησαν στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό, το μεσημέρι του Σαββάτου (8/2, 15:00), στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Τα λεγόμενα του Κ. Κάρδαρη (φωτό): “Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπως κι εμείς. Προετοιμαστήκαμε καλά και σωστά όλη την εβδομάδα και πάμε για το καλύτερο δυνατό, ελπίζουμε σε αυτό. Θέλαμε να κερδίσουμε το Αιγάλεω, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ακόμα αρκετά ματς, κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα, ανεξαρτήτως έδρας κι ομάδας”.

Ν. Αθανασιάδης: Σημαντική η απουσία του Ροχάνο

“Μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα που είχαμε την περασμένη εβδομάδα, προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, δουλέψαμε όλες τις μέρες πάνω σε αυτά. Η προετοιμασία μας, την τρέχουσα εβδομάδα, κύλησε φυσιολογικά, το μόνο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε εικόνα από τον Ιωνικό, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτήν. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πάμε στην Αθήνα να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η απουσία του Ροχάνο είναι σημαντική, όπως κι όλες, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες που όλοι, εφόσον είναι εδώ μαζί μας, είναι ενεργοί και τους εμπιστευόμαστε. Πάμε να παίξουμε έναν δύσκολο αγώνα, παρ’ όλα αυτά, η Νίκη έχει ιστορία, έχει φανέλα, έχει τη δυναμική να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.