Κάθε παιχνίδι δοκιμασία για τη Νίκη Βόλου

Με τη σκέψη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’

Μπορεί το 0-1 να δίνει τρεις βαθμούς στη Νίκη Βόλου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος, αλλά από εδώ και πέρα ακολουθεί περισσότερη δουλειά, με τον νέο προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο να καλείται να καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και οι παίκτες να αφομοιώσουν νέα στοιχεία.

Κάθε παιχνίδι είναι και μία νέα δοκιμασία πλέον, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ,με τη Νίκη να θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογικοί συσχετισμοί κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι πολύ μακριά από το να διεκδικήσει κάτι καλό. Με τη νίκη της επί του Ηρακλή Λάρισας, η Νίκη έφτασε τους 10 βαθμούς σε επτά αγώνες, ο πρώτος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ Β’ έχει 16 σε έξι παιχνίδια, η ΑΕΛ ακολουθεί με 15, όπως και η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τους Λαρισαίους ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο σε σχέση με τους Καρδιτσιώτες (επτά έναντι έξι).

Την ίδια στιγμή το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (14:45), η Νίκη καλείται να κάνει κάτι καλό και απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, για να κρατήσει ή και να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή.

Ευχαριστεί Ηρακλή Λάρισας και κόσμο

Νέο ευχαριστήριο εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και μάλιστα διπλό, αφού ευχαριστεί τόσο τον Ηρακλή Λάρισας για τη φιλοξενία, όσο και τους οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Νίκης θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε σε όλη την αποστολή της ομάδας μας, η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας. Δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο Βόλο στο β’ γύρο. Φυσικά, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «υχαριστώ» στον κόσμο μας που για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας και μας ώθησε σε μια σημαντική νίκη!» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.