Καθυστερεί η λύση για τον πάγκο, αλλά με το πρώτο διπλό …γίνεται νέα αρχή!

Το πρώτο φετινό θετικό αποτέλεσμα θέλει η Νίκη Βόλου στην τρίτη της επίσκεψη στην Λάρισα όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ηρακλή Λάρισας, στο AEL FC ARENA, ενώ η νίκη της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, θα φέρει επιπλέον ηρεμία και θα θεωρηθεί, νέο ξεκίνημα για ψηλότερα.

Ηρεμία έφερε και η νίκη την περασμένη Κυριακή αλλά οι δηλώσεις του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, μάλλον προβλημάτισαν περισσότερο και ενώ έχει περάσει ένα τριήμερο, δεν υπήρξε νεότερη και επίσημη εξέλιξη, για το τι θα γίνει με την θέση στην άκρη του πάγκου της Νίκης!

Από τη μια ο Βοσνιάδης ανέφερε ότι περιμένει την διοίκηση, ώστε όλα να τελειώσουν ομαλά, από την άλλη όμως η ΠΑΕ επισήμως δεν έχει πάρει θέση αν και ανεπίσημα λέγεται ότι συζητά για τον αντικαταστάτη του και μάλιστα να θεωρείται “κλεισμένος” για πολλούς ο Ελευθερόπουλος και για άλλους ο Χάβος!!

Ενώ πάντως καθυστερεί η λύση στο θέμα του προπονητή στη Νίκη Βόλου, η ομάδα την Κυριακή θα παίξει στη Λάρισα, όπου έχει χάσει φέτος από ΑΕΛ και ΑΣΑ, αλλά τώρα το ματς με τον Ηρακλή Λάρισας που δεν έχει νίκη μάλλον προσφέρεται για το πρώτο διπλό!

Ο Ηρακλής Λάρισας δεν είναι η ομάδα που μπορεί να φοβίσει τη Νίκη Βόλου, με τους «κυανόλευκους» να είναι θεωρητικά το φαβορί στην αναμέτρηση και να περιμενουν να δουν ποιος θα ειναι ο προπονητής που θα την οδηγήσει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος.

Βέβαια και η Νίκη είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας έχοντας πληρώσει το γεγονός ότι δέχονταν γκολ προς το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ στα δυο τελευταία ματς στην Νεάπολη πήρε τις νίκες σκοράροντας και διώχνοντας το άγχος …στο πρώτο μέρος των αγώνων!

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, ο Αναστασίου προφανώς και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena, όπως και οι Ροχάνο και Δεληζήσης.

Μια μέρα νωρίτερα στο γήπεδο της Κοιλάδας Λάρισας θα γίνει η αναμέτρηση της Κ19 της Νίκης Βόλου που έχει σερί νίκες και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (17/12) στις 12:30 την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.