Kέρδισε την έφεση η Νίκη Βόλου-Όλα ανοιχτά για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΛ!

Δεν ισχύει το 0-3 σε βάρος των «κυανόλευκων», μειώθηκε και το χρηματικό πρόστιμο

Σπουδαία νίκη πέτυχε το νομικό επιτελείο της Νίκης Βόλου και ο Χάρης Γρηγορίου στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της τιμωρίας η οποία είχε επιβληθεί για την διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ, για τη 18η αγωνιστική της Super League, αφού η επιτροπή αναγνώρισε ότι δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την οριστική όπως αποδείχθηκε διακοπή του αγώνα!

Η επιτροπή Εφέσεων μείωσε και το πρόστιμο, και πλέον ουσιαστικά το 0-3 σε βάρος της Νίκης Βόλου δεν ισχύει, ούτε και η αφαίρεση ενός βαθμού. Ωστόσο επειδή το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League 2 αθώωσε την ΑΕΛ στην δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε βάρος των Λαρισαίων, ουσιαστικά πλέον όλα είναι ανοιχτά για το παιχνίδι, με τη Λίγκα να καλείται να αποφασίσει ακόμη και αν θα χρειαστεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση!

Eίναι χαρακτηριστικό το ότι η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε και την πρόσθετη παρέμβαση της ΑΕΛ, με τη Νίκη Βόλου να δικαιώνεται και σ’ αυτό το κομμάτι, αν και η παρέμβαση των Λαρισαίων είχε γίνει δεκτή στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League 2.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.