Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με βάση το φύλλο αγώνα με τον Αίαντα Σούρπης

Ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αίαντα Σούρπης μπορεί να ολοκληρώθηκε, με τη δραματική εξέλιξη που έφερε τη νίκη των «ερυθρόλευκων», αλλά φαίνεται ότι έχει συνέχεια στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΘ, με βάσει τα όσα λέγεται ότι έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνος.

Αρχικά, το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει μερικά λεπτά, καθώς κάποιοι βρισκόντουσαν πίσω από τους πάγκους των ομάδων, με τον διαιτητή Γραββάνη να ζητά την απομάκρυνσή τους για να σφυρίξει τη σέντρα. Από εκεί και πέρα, αναφέρεται ότι στο φύλλο αγώνα έχουν γραφεί επιβαρυντικά για τους «ερυθρόλευκους» στοιχεία, περί εισόδου οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και περί ρίψης αντικειμένων.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΘ θα ενημερωθεί βάσει του φύλλου αγώνος και θα συνεδριάσει είτε το απόγευμα της Τρίτης ή την Τετάρτη 27/09. Η τιμωρία (εφόσον έχουν γραφεί όλα αυτά στο φύλλο αγώνος) μοιάζει δεδομένη, αλλά επειδή πρόκειται για πρώτη φορά, πιθανότατα θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό Βόλου χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο, αν επαναληφθούν ανάλογα γεγονότα, τότε η ποινή αποκλεισμού της έδρας δεν αποκλείεται από εκεί και πέρα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.