«Kλείνει» για Παρασκευή το ντέρμπι Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

Μετά από σχετικό αίτημα

Ξένισε εξ αρχής τα μέλη της Νίκης Βόλου ο ορισμός του αγώνα με την ΑΕΛ για τη 18η αγωνιστική της Super League 2 την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έγινε αίτημα  για να επανοριστεί ο αγώνας την ίδια ώρα (14:45) αλλά μία μέρα μετά και αυτό φαίνεται ότι θα γίνει.

Ήδη το αρμόδιο τμήμα της Super League 2 έχει επεξεργαστεί το αίτημα και εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο (το παιχνίδι έχει οριστεί αρχικά για το Πανθεσσαλικό) τότε η ημερομηνία διεξαγωγής θ’ αλλάξει. Ίσως και το γήπεδο να είναι ένα θέμα, αφού την προηγούμενη ημέρα σε σχέση με τον αρχικό ορισμό (Τετάρτη 05/04) ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και δύο παιχνίδια μέσα σε 24 ώρες είναι άγνωστο αν θα τα δεχόταν η διοίκηση του Πανθεσσαλικού. Πιθανότατα για να αποφύγει και τη Νεάπολη, για την οποία ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μιλάει με τα… χειρότερα λόγια όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, να έγινε αυτό το αίτημα αλλαγής. Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο υποθετικά μπορεί να το πει κανείς…

Iικανοποίηση για τη νίκη επί της Βέροιας

Από εκεί και πέρα, η επικράτηση επί της Βέροιας 0-2 με ισάριθμα τέρματα του Γαβριηλίδη έφερε εκ νέου χαμόγελα στις τάξεις της Νίκης, με τον προπονητή της να στέκεται στην κάλυψη των κενών από τους παίκτες που είχε διαθέσιμους.

όπως σημείωσε, τα κενά αυτά ήταν σημαντικά, αφού Σιαφά και Μιράντα μόλις είχαν επιστρέψει από την Αφρική όπου είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, ενώ ο Ροχάνο αντιμετωπίζει τραυματισμό, εκτιμώντας ότι αν άλλη ομάδα είχε αυτές τις ελλείψεις δεν θα μπορούσε να τις καλύψει εύκολα.

Στο παιχνίδι όμως με την ΑΕΛ, δεν θέλει να έχει ελλείψεις. H Nίκη Βόλου έχει 30 βαθμούς και είναι τέταρτη στη βαθμολογική κατάταξη του Βορείου Ομίλου, ενώ Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ ισόβαθμους στη 2η θέση με 31. Προφανώς με επικράτησή της, η Νίκη Βόλου θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση έστω της 2ης θέσης, η οποία όπως έχουμε τονίσει μπορεί να έχει τη δική της αξία στο θέμα της ανόδου στη Super League.

Μέχρι στιγμής οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τον Ροχάνο, προκειμένου να δουν σε τι βαθμό ετοιμότητας θα βρίσκεται σε σχέση με τον τραυματισμό του, ενώ άλλα προβλήματα δεν καταγράφονται προς το παρόν.

O Τσιάρας διαιτητής

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, της Ένωσης Καβάλας ορίστηκε για τον αγώνα Νίκη Βόλου ΑΕΛ. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας) και Λάμπρος Σακαλόγλου (Καβάλας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής αγώνα ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ένωση Πιερίας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.