Κόντρα στη ροή του αγώνα ήττα για τη Νίκη Βόλου

Καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι»
1-2 από το Αιγάλεω στην πρεμιέρα της Football League

Αν και στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη Βόλου δεν έδειξε καλό πρόσωπο, και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ξεδίπλωσε τις επιθετικές της αρετές για ένα τουλάχιστον 20λεπτο, και κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά και να έχει τεράστιες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ένα λάθος όμως του Τσιμπούκα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την ευκαιρία στο Αιγάλεω να σκοράρει και πάλι, με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να γνωρίσουν την ήττα 1-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το Αιγάλεω προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγκίρη στο 45’,  η Νίκη ισοφάρισε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τον Λούκας Γκαρσία στο 74’, ενώ είχε δύο δοκάρια με εκτέλεση φάουλ του Κρουθ και σουτ του Λούκας Γκαρσία. Τελικά, το λάθος του Τσιμπούκα κόστισε πολύ, και διαμορφώθηκε στο 90+1’ το τελικό 1-2 από τον Μπουρλάκη. Πάντως, είναι δεδομένο ότι οι «κυανόλευκοι» δικαιούνταν κάτι παραπάνω…

Το φιλμ του αγώνα:

16’:  Ο Μπαρμπαρούσης δεν μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα, η οποία απομακρύνθηκε από την άμυνα της Νίκης.

19’: Ένα κόρνερ από πλευράς Αιγάλεω με εκτελεστή τον Τσιλιγκίρη δεν ανησύχησε τον Περιστερίδη, ωστόσο αυτό ήταν το τρίτο για τους φιλοξενούμενους.

26’: O Πολίμος ανέβηκε ψηλά και έβγαλε τη σέντρα από αριστερά αλλά ο Παπανικόλας έδιωξε με κεφαλιά.

28’: μετά από βαθιά μπαλιά ο Σικαλιάς βγήκε προ του Ντομίνγκεθ και μάζεψε την μπάλα, ενώ στη συνέχεια παραλίγο το λάθος από τον Μπαλάφα με την μπάλα τελικά να γυρνά στον Περιστερίδη, αφού ο Μπαρμπαρούσης δεν την πρόλαβε.

33’: Γκονζάλεζ και Κρουθ άλλαξαν την μπάλα εντός περιοχής του Αιγάλεω, με τον δεύτερο να πλασάρει για να δει τελικά την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σικαλιά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα.

39’: Ο Τσιλιγκίρης έκανε την ατομική ενέργεια εντός περιοχής της Νίκης αλλά κλείστηκε γρήγορα και η άμυνα των «κυανόλευκων» έδιωξε την μπάλα.

40’: Ο Σταματάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, με τον Μπαρμπαρούση να παίρνει την κεφαλιά αλλά η προσπάθειά του δεν είχε δύναμη, με αποτέλεσμα ο Περιστερίδης να μπλοκάρει εύκολα.

43’: Ο Τσιμπούκας εκτέλεσε το πλάγιο, με την μπάλα να φτάνει στην περιοχή του Σικαλιά και να σκάει στο έδαφος και με τους παίκτες των δύο ομάδων να αδρανούν, ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω απλά την μάζεψε.

45’ ΓΚΟΛ: Ο Τσιλιγκίρης κινήθηκε από αριστερά και έκανε τη σέντρα, με τον Πολίμο να δίνει το πέμπτο κόρνερ στο Αιγάλεω. Με την εκτέλεσή του η μπάλα έφτασε στον Οικονομόπουλο, αυτός σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τζόρνταν Ντομίνγκεθ. Ο διαιτητής Πολυχρόνης έδειξε άμεσα το σημείο του πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Τσιλιγκίρης, και απέναντι στον Περιστερίδη έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Αμέσως ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

55’: Ένα σουτ του Λούκας Γκαρσία μετά από ατομική ενέργεια δεν ανησύχησε τον Σικαλιά που μπλόκαρε εύκολα. Ανάλογη ήταν και η κατάληξη της φάσης στο 57’ σε προσπάθεια του Κρουθ.

65’: Μια εκτέλεση φάουλ του Λούκας Γκαρσία από αριστερά της μεγάλης περιοχής του Αιγάλεω δεν απέφερε κάτι καλό για τη Νίκη.

69’: Ο Περιστερίδης βγήκε από την περιοχή του και έδιωξε σε πλάγιο την μπάλα προ του Τσιλιγκίρη μετά από μπαλιά του Μπαρμπαρούση.

71’: Κίνηση του Λούκας Γκαρσία, η μπάλα έφτασε στον Κρουθ που γύρισε από δεξιά εντός περιοχής, για να διώξει ο Οικονομόπουλος.

74’ ΓΚΟΛ: Ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε το πρώτο κόρνερ της Νίκης, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μαχαίρα εντός περιοχής και τον διαιτητή Πολυχρόνη να δείχνει άμεσα πέναλτι. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 για τους «κυανόλευκους»!

79’: Μετά από ατομική ενέργεια του Λούκας Γκαρσία, ο Πολίμος έγινε αποδέκτης της μπάλας για να σουτάρει και να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του ο Σικαλιάς.

81’: Ο Κρουθ εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στη δεξιά συμβολή των δοκών του Σικαλιά!

84’: Ο Περιστερίδης χάνει την μπάλα εντός περιοχής, σε προσπάθεια να μπλοκάρει, αλλά ο Αλιατίδης έδιωξε μακριά προ των παικτών του Αιγάλεω.

86’: Ο Λούκας Γκαρσία σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει και πάλι το οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά και να καταλήγει άουτ.

90+1’ ΓΚΟΛ: Ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύεται το λάθος του Τσιμπούκα που προσπάθησε με τακουνάκι(!) να διώξει την μπάλα μετά από σέντρα του Μαχαίρα, και κεραυνοβόλησε τον Περιστερίδη για να κάνει το 1-2.

Κίτρινες: 22’ Τσιμπούκας, 45’ Ντομίνγκεθ, 83’ Γκονζάλεζ/27’ Σταματάκης, 64’ Παπανικόλας

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος (90+4’ Θεοδωρόπουλος), Αλιατίδης, Μπαλάφας (62’ Σαλαμούρας), Αργύρης, Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Γκονζάλες (83’ Τσιώλης).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας, Λάσκαρης (83’ Καζνέτση), Τσιλιγκίρης (74’ Χαντί), Τσίτσαρης (54’ Μπουρλάκης), Σταματάκης, Μπαρμπαρούσης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.