Κούστας σε Ελευθερόπουλο: «Να παίζουμε κάθε Κυριακή με προπονητές σαν εσένα»

Ελευθερόπουλος και Κούστας πριν την έναξη του παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό
Εγκώμια από τον προπονητή της ΑΕΚ για τη Νίκη και τον τεχνικό της

Τη στιγμή που ο Νίκος Κούστας, προπονητής της ΑΕΚ Β’, είχε ολοκληρώσει τις δηλώσεις του στο Πανθεσσαλικό και εισήλθε στην αίθουσα που δίνονται οι συνεντεύξεις Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο πρώτος τον χαιρέτησε και του έπλεξε το εγκώμιο, λέγοντάς του: “Είσαι ό,τι καλύτερο, μακάρι να παίζουμε κάθε Κυριακή με ομάδες και προπονητές σαν εσένα”. Ο τεχνικός της Νίκης τον ευχαρίστησε και ανταπέδωσε: “Να σαι καλά, κι εμείς το ίδιο”.

Προηγουμένως, ο Νίκος Κούστας είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: “Είναι για μας μια μεγάλη ευκαιρία να παίζουμε με τέτοιες ομάδες ,όπως είναι η Νίκη Βόλου, με τέτοιους προπονητές και τέτοιους ποδοσφαιριστές, για να αποκτούμε εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε όλοι.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που έχουν δείξει τα παιδιά και στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ, γιατί έχουμε δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες, κλασικές θα έλεγα, απλώς δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε μία από αυτές που κάναμε σε γκολ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, από τον τρόπο που δουλεύουν, τον ρυθμό που έχουν και τον τρόπο που έχουν αυτοματοποιήσει να παίζουν. Δεχθήκαμε ένα γκολ για το οποίο θα χρησιμοποιήσω μία φράση του κ. Αλμέιδα, ότι υπάρχουν λάθη που μπορείς να επιδράσεις στις προπονήσες, υπάρχουν και λάθη που είναι τελείως απρόβλεπτα“.

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.