Λειψός ο Ολυμπιακός Βόλου στον Σβορώνο

Τα προβλήματα παραμένουν αυξημένα για το σύνολο του Κώστα Σταματίου

Δεν λύνονται τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά αντιθέτως και άλλα έκαναν την εμφάνισή τους τελευταία, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σταματίου να περιμένει τελευταία στιγμή για να δει ποιους θα έχει στη διάθεσή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Τέσσερις είναι οι δεδομένοι απόντες. Ο Θεοδωρόπουλος δεν είναι έτοιμος μετά τη βαριά ίωση που πέρασε, ενώ Μαργαρίτης και Καρατσόλης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Την ίδια στιγμή ο Αναστασίου θα κληθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών, απουσιάζοντας για μία ακόμη αγωνιστική….

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Από το πρόγραμμα της Πέμπτης απουσίαζε ο Καρβούνης, νιώθοντας ενοχλήσεις, ενώ μυικό σπασμο ένιωσε και ο Γιαρλέλης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Στη χειρότερη των περιπτώσεων και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί στον Σβορώνο χωρίς έξι παίκτες. Από την άλλη, στην τελευταία προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Διαμαντόπουλος και Παπαϊωάννου, που είχαν κι αυτοί θέματα τραυματισμών ν’ αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό των παικτών του, και να διατηρήσει όσο καλύτερη γίνεται την ψυχολογία τους. Στο πλαίσιο της προπόνησης της Πέμπτης εξάλλου έγινε και το καθιερωμένο τσίκνισμα με τα σχετικά κρεατοεδέσματα, ενώ η σκέψη βρίσκεται και στον Σβορώνο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.