Λεουτσάκος: «Περιμένουμε την ημερομηνία έναρξης για τη Football League»

Σύμφωνα πάντως με τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL, Λεωνίδα Λεουτσάκο σύντομα θα συνεδριάσει η ΕΕΑ για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και την ερχόμενη Παρασκευή θα ακολουθήσει και συνεδρίαση για την τροποποίηση της προκήρυξης.

Eιδικά για τη Football League, σημείωσε ότι είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των ομάδων που έχουν καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ σε σχέση με το «έξι» που έχει αναφερθεί.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεουτσάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Classico» (Βόλος 9.86), όσον αφορά την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, σημείωσε ότι επί δύο σχεδόν μήνες έγιναν προσπάθειες για όλες τις απαραίτητες επαφές, ενώ συμπλήρωσε ότι θέληση είναι να ξεκινήσει άμεσα και η Football League, με βάση και τα επιδημιολογικά δεδομένα, τονίζοντας ότι γενικότερα η κατάσταση και για τις δύο κατηγορίες της Ένωσης δεν ήταν εύκολη.

«Γι’ αυτό και ζητήσαμε από την ΕΠΟ ένα μήνα παράταση της αγωνιστικής περιόδου για να μην ζοριστούν οι ομάδες. Όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ώστε να έρθει και κάποια ενίσχυση από την UEFA. Αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο απλά δεν θα μπορούν να παίξουν. Έχουμε ζητήσει παράταση και περιμένουμε την ημερομηνία έναρξης για τη Football League. Έχουμε ένα θέμα σε κάποιες περιοχές που επικρατεί αυστηρό lockdown. Θα μιλήσουμε με τις ομάδες για το πώς θα γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ και θα μιλήσουμε και με την ΕΡΤ για να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να προβάλλουν τηλεοπτικά τα παιχνίδια τους σε τοπικό επίπεδο για να έχουν κάποια έσοδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεουτσάκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.