Λίγο έλειψε να την πατήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, 4-3 τον ΓΣ Αλμυρού

Από 3-0 ισοφαρίστηκαν σε 3-3 οι «ερυθρόλευκοι»

Για πέμπτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός Βόλου θα διεκδικήσει τον τίτλο του κυπελλούχου ΕΠΣΘ, αντιμετωπίζοντας τον Θησέας Αγριάς στον τελικό, αφού πέρασε έστω και δια πυρός και σιδήρου από την έδρα του ΓΣ Αλμυρού επικρατώντας 4-3, ενώ οι γηπεδούχοι του Κώστα Ρέππου έκαναν την επαναφορά από το σε βάρος τους 3-0 σε 3-3!

Σε ένα ενδιαφέρον όπως εξελίχθηκε παιχνίδι, επιβεβαιώθηκε ότι ο ΓΣ Αλμυρού θα ήταν σκληρό καρύδι για τους «ερυθρόλευκους», έστω και αν ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε 0-3, όντας φιλοξενούμενος στο «Αθανάσιος Ραγάζος».

Ιδανικό ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους»

Στο 17ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Παπαδήμος πέρασε στον Μαργαρίτη και αυτός από δεξιά έκανε τη σέντρα στην αντίπαλη περιοχή, κι εκεί βρισκόταν ο Αλέκος Αναστασίου. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου νίκησε τους αντίπαλους αμυντικούς  πήρε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χαλάτση για το 0-1.

Έχοντας το προβάδισμα, στο 38’ ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε και δεύτερο γκολ όταν ο Σκοπελίτης βρήκε με πάσα τον Διαμαντόπουλο και αυτός με τη σειρά του έπιασε το δυνατό γυριστό σουτ, για να στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Χαλάτση για το 0-2.

Πλήρης ανατροπή του σκηνικού

Στο δεύτερο μέρος θα έλεγε κανείς ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή μάλιστα που έκανε και το 0-3, αλλά η ποδοσφαιρική Ειμαρμένη είχε άλλα σχέδια.

Στο 53΄απο μπαλιά του Παδαδήμου ο Καρατσόλης έκανε το πλασέ, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Χαλάτση. Πέντε λεπτά αργότερα (58’) ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στο 0-3. Ο Αναστασίου βρήκε τον Κόλα και συνεργάστηκε μαζί του, ενώ στη συνέχεια με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Χαλάτση που βρισκόταν εκτός θέσεις για να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά προσωπικά και τρίτη συνολικά στα δίχτυα του για το 0-3.

Όμως οι παίκτες του ΓΣ Αλμυρού δεν παρέδωσαν τα όπλα και το 0-3 έγινε 3-3!

Αρχικά στο 65’ ο ΓΣ Αλμυρού μείωσε σε 1-3. Ο Καρράς πάσαρε στον Αραπίτσα και αυτός σκόραρε με πλασέ ενώ στο 73’ σε αντεπίθεση ο ίδιος παίκτης και πάλι με πλασέ έκανε το σκορ 2-3. Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε στο 77’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρρά, ο Πλαβός έκανε την προβολή για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αφού σκόραρε για το 3-3!

Στο 77’ από φάουλ από δεξιά του Καρρά, μέσα στην περιοχή ο προωθημένος Πλαβός με προβολή κάνοντας το 3-3 έφερε το ματς στα ίσια.

Έδωσε τη λύση ο Αναστασίου

Τελικά, δεν χρειάστηκε παράταση, πόσο μάλλον πέναλτι για ν’ αναδειχθεί νικητής. Ήταν στο 88΄, οταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα η μπάλα έφτασε στον Αναστασίου που με διπλή προσπάθεια κατάφερε να σκοράρει, αφού πρώτα ο Χαλάτσης είχε καταφέρει ν’ αποκρούσει. Έτσι, το 3-4 έμεινε μέχρι τέλους και ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Θησέα Αγριάς.

ΓΣ Αλμυρού (Ρέππος): Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Τσιγιανίδης, Πλαβός, Ντόντα (46’ Μπασαγιάννης), Χριστοφορίδης, Χειλάς (56’ Αράπης), Καρράς, Αραπίτσας, Κλουκουτάρας, Θεοδωρόπουλος.

Ολυμπιακός Βόλου (Πετσιμέρης-Φούτρης): Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης (70’ Κατσαγεωργίου), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Καρατσόλης (55’ Σκύφτας), Διαμαντόπουλος (55΄Καρβούνης), Σκοπελίτης, Αναστασίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.