«Λούηδες» οι «επενδυτές», παραμένει ο Αχ. Μπέος στον ΝΠΣ Βόλος

Συνεχίζει με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς αναφέρει η ΠΑΕ, το οποίο ωστόσο παραμένει

Συχνά-πυκνά και τον τελευταίο καιρό ο Αχιλλέας Μπέος τόνιζε προς πάσα κατεύθυνση και σε κάθε ευκαιρία ότι η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος πωλείται και αυτός θα αφοσιωθεί στα δημαρχιακά του καθήκοντα, αλλά η ΠΑΕ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση περί «ναυαγίου» των συζητήσεων με υποψήφιους αγοραστές… Είναι το τρίτο και σειρά “ναυάγιο” στις διαδικασίες πώλησης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αφού και κατά το παρελθόν είχε ενημερώσει ο Αχιλλέας Μπέος τους πολίτες για επενδυτικό ενδιαφέρον, το οποίο κατέληξε σε φιάσκο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρεται ότι η ομάδα συνεχίζει με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς το οποίο βέβαια δεν είναι γνωστό. Δηλαδή είναι άγνωστο ποιοι είναι οι μέτοχοι της ομάδας, αν ο Αχιλλέας Μπέος κατέχει μετοχές αυτής, όπως επίσης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης ο οποίος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ενώ οφείλει να διευκρινιστεί και αν δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας πλειοψηφίας επίσης κατέχουν μετοχές στην ΠΑΕ. Πάντως σε ότι αφορά τον Αχιλλέα Μπέο, στην πρόσφατη δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε ως “πόθεν έσχες” δεν αναφέρεται ότι έχει στην κατοχή του μετοχές, παρά το γεγονός ότι σε επίσημες δηλώσεις του έχει αναφερθεί ότι έχει ένα μικρό ποσοστό μετοχών.

Σε ότι αφορά πάντως τους λόγους για τους οποίους ναυάγησαν τα σενάρια πώλησης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, δεν αποσαφηνίζονται, ενώ καμία πληροφορία δεν γίνεται γνωστή για το ποιοι ήταν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές-αγοραστές στην περίπτωση που όντως υπήρξαν τέτοιοι βέβαια.

Οπότε, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος: «Η ομάδα συνεχίζει υπό το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς, και με τη σημερινή διοίκηση υπό τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο».

Υπάρχει άλλο ενδιαφέρον στο προσκήνιο; Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος αρκείται στο να τονίσει ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή. Συγκεκριμένα σημειώνει ότι: «Ωστόσο η πόρτα για όποιον ενδεχομένως επενδυτή στο μέλλον ενδιαφερθεί παραμένει ανοιχτή, με τον αδιαπραγμάτευτο όρο ότι η πρόθεσή του θα αξιολογηθεί όχι ως προς το μέγεθος της οικονομικής προσφοράς για την αγορά, αλλά για την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα του ιδίου που θα διασφαλίζουν την αναπτυξιακή προοπτική της ομάδας».

Παράλληλα η πλευρά των «κυανέρυθρων» σημειώνει ότι η εξέλιξη αυτή δεν μεταθέτει ή ακυρώνει τους στόχους και τις προοπτικές της ομάδας, για μία πορεία στη Super League αξιοπρόσεκτη αλλά και βελτιούμενη συνεχώς κάθε χρόνο, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η στήριξη και η συμμετοχή των φιλάθλων της πόλης μας είναι άκρως απαραίτητη και πολύτιμη και θα συμβάλλει στη συνέχιση της προσπάθειας της! Συγκεκριμένα η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας ότι στόχος είναι η διεκδίκηση μίας ευρωπαϊκής συμμετοχής (κάτι που δεν επιτεύχθηκε τις προηγούμενες χρονιές στη Super League, αφού ο ΝΠΣ Βόλος αρκέστηκε στη συμμετοχή του μόνο στα πλέι άουτ, για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

«Όλοι μαζί, λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε και άλλο την μεγάλη επαγγελματική ομάδα της πόλης και να διευρύνουμε και να επεκτείνουμε τους ορίζοντές της και εκτός συνόρων, διεκδικώντας μια ευρωπαϊκή συμμετοχή. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα μεγάλο και ισχυρό Βόλο, ομάδα πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και άξιο, αποτελεσματικό πρεσβευτή για την πόλη μας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.