Λύνονται τα προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου…

Επιστροφή στις προπονήσεις για Ερέρα και Αγρόδημο

Οι συνεχόμενοι αγώνες δεν επιτρέπουν σε καμία ομάδα, πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό Βόλου που έχει υψηλούς στόχους, να μένουν σε ένα παιχνίδι και σε μία ήττα… Οπότε και οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους την ήττα από τη Βέροια και ετοιμάζονται πλέον για τον αγώνα του Σαββάτου εντός έδρας και πάλι, καθώς θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Πόντου, για την 4η αγωνιστική ημέρα της Football League.

Ο ερχόμενος αντίπαλος δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τη Βέροια, και φαίνεται ότι αποτελεί μία από τις αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό όμως ίσως κάνει τον Απόλλωνα Πόντο πιο επικίνδυνο, ειδικά αν τον υποτιμήσει κανείς, αφού το 0/3 που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα θέλει να το ανατρέψει κάποια στιγμή για να αποφύγει την εμπλοκή του σε σενάρια υποβιβασμού. Οπότε και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το ευχάριστο είναι ότι τα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου αρχίζουν να μειώνονται. Το παιχνίδι με την ΑΕΠ στην Κοζάνη άφησε ανοιχτές πληγές παρά τη νίκη, αφού Αγρόδημος και Φιλίποβιτς τραυματίστηκαν. Ωστόσο αν και ο δεύτερος δεν είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Λαρισαίος μέσος μπήκε στην προπόνηση και δείχνει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Καλά νέα έρχονται και από την πλευρά του Χερμάν Αντρές Ερέρα, με τον Αργεντίνο να ακολουθεί κι αυτός το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν ο Στέφανος Ξηροφώτος ρισκάρει το Σάββατο την παρουσία του έστω στην αποστολή της ομάδας, καθώς θέληση όλων είναι οι παίκτες να βρίσκονται στο 100% των δυνατοτήτων τους για να μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.