Λύση συνεργασίας της Νίκης με τον Φάμπιο Ταβάρες

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Φάμπιο Ταβάρες ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου στο επίσημο σάιτ της ομάδας. O 31χρονος Πορτογάλος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και συγκεκριμένα απουσίασε αδικαιολόγητα από προπόνηση, ενώ γενικότερα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της ομάδας και στα χρήματα που ξοδεύτηκαν γι’ αυτόν, παρά τις 22 συνολικά εμφανίσεις τους, 17 στο πρωτάθλημα με τρία γκολ, και πέντε στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ασφαλώς στην απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή, που πολλές φορές εκνεύρισε τους φιλάθλους με τη νωχελικότητά του και την αδιαφορία του, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, συναίνεσε και ο Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας. Στον ποδοσφαιριστή είχαν γίνει επανειλημμένες συστάσεις να αλλάξει γενικότερα συμπεριφορά, αλλά αυτό δε συνέβη. Ο παίκτης ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στη Νίκη, αλλά δεν τις δικαίωσε ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Fábio Ruben Moreira Tavares. Η Δ.Ε. τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία”.

Στα αγωνιστικά η Νίκη προπονήθηκε την Τετάρτη (27/2) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, πριν ξεκινήσει να βρέχει, με τον Κέρι Λόρι να ανεβάζει μεν λίγο την ένταση, αλλά να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες. Πάντως, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω και της εξέλιξης του αγώνα και της έντασης που υπήρχε δε δόθηκε εντολή σε Ρόβα και Βουκομάνοβιτς να πάρουν την 4η κίτρινη κάρτα, προκειμένου να εκτίσουν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας που κερδήθηκε στα χαρτιά, ποινή μίας αγωνιστικής κι έτσι κουβαλούν και οι δύο τρεις κάρτες.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.