Μαγνησιακός και Αγία Άννα ετοιμάζονται για δύο αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ημέρες

Ντέρμπι κυπέλλου ΕΠΣΘ πριν το ντέρμπι πρωταθλήματος!

Ντέρμπι σε όλα τα επίπεδα πραγματοποιείται την ερχόμενη Τετάρτη για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας, με τον Μαγνησιακό να υποδέχεται την Αγία Άννα, όντας και οι δυο τους στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Α’ ΕΠΣΘ.

Η πρωτιά διατηρήθηκε και για τους δύο και μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής, αφού από τη μία ο Μαγνησιακός σημείωσε δέκα τέρματα απέναντι στην ουραγό Δήμητρα Ευξεινούπολης, και από την άλλη, η Αγία Άννα πέτυχε άλλα οκτώ απέναντι στην ελλιπέστατη Αγία Άννα, με καρέ του Ιάσονα Παπαδημητρίου.

Έτσι, μεθαύριο Τετάρτη στις 15:00 το παιχνίδι κυπέλλου δίνει τη δυνατότητα στις δύο ομάδες να δείξουν ποια ξεχωρίζει μεταξύ τους, έστω και αν η αναμέτρηση δεν συνδέεται άμεσα με το πρωτάθλημα.

Ωστόσο το παιχνίδι μεταξύ Αγίας Άννας και Μαγνησιακού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να κρίνει και το φετινό πρωτάθλημα, αφού μετά το ντέρμπι κυπέλλου ακολουθεί το ντέρμπι του δεύτερου γύρου της Α’ ΕΠΣΘ!

Οι αναμετρήσεις αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσες, έχοντας το δικό τους ενδιαφέρον και ανάμεσα σε δύο ομάδες που δικαίως βρίσκονται στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.